iPad Air 2 и проблем след iOS9
iPad Air 2 и проблем след iOS9
Здравейте. Преди няколко месеца си купих iPad Air 2 16GB. Gold и си инсталирах новата версия iOS9. След като я инсталирах таблета започна да ми прави проблеми. Започна да бъгва , приложенията не тръгваха и т.н. , после отстраниха някои грешки с нов ъпдейт , но сега още има проблеми с отварянето на някои приложения и операционната система не работи така плавно както при iOS8 , и отгоре на всичко това имам и проблем с Wifi връзката - която постоянно прекъсва и се свързва много бавно. Според вас това от операционната система ли е или от таблета? Ако е от операционната система да си я сменя ли със старата версия и как става това?
Re: iPad Air 2 и проблем след iOS9
Здравейте и от мен.Аз също имам проблем с ipad 3,след като го ъпдейтнах до 9 версия.
Имах инсталирани сертификати които са ми нужни за да работя,и след ъпдейта сертификатите
вече не могат да се инсталират.Правих бекъп и рестор през айтюн но никакъв резултат.
Имах инсталирани сертификати които са ми нужни за да работя,и след ъпдейта сертификатите
вече не могат да се инсталират.Правих бекъп и рестор през айтюн но никакъв резултат.
Дали не трябва просто да ги разрешиш старите ?
Ако не могат да се инсталират, трябва да се подпишат за 9.0- т.е. питаш човека дет ти ги е правил.
П.П.
Iма тема за iOS 9.0
Ако не могат да се инсталират, трябва да се подпишат за 9.0- т.е. питаш човека дет ти ги е правил.
П.П.
Iма тема за iOS 9.0
Добре,как става това разрешаване?Сертификатите ги имам на мейла и само ги инсталвам но не работят.
Там ми стои сертификата който съм инсталирал но имам опция само да го изтрия
Не проумявам какво правиш точно ти със сертификати и каво работиш, ама пробва ли да чукнеш в/у него и да дадеш Trust ?
Ами работя в компания в която достъпът до системата изисква сертификат.Преди да ъпдейтна ipad-а само го инсталирах и всичко е ок.
Нищо не се случва като чукна в/у него затова не мога да дам и trust.
Нищо не се случва като чукна в/у него затова не мога да дам и trust.
Нов сертификат ти трябва. Въведени са промени в изискванията към сертификатите.
Здравейте,
аз пък имам друг проблем.
след update към 9.02 ми иска някаква парола, за да го отключа, а аз никога не съм мъ задавал такава.
пробвах докато не ми изписа Ipad is disabled, connect to iTunes, а i Tusnes ми иска да отключа таблета за да може да се свърже с него
кажете как му върна версията моля.
благодаря за помощта и се извинявам ако съм подразнил някой с проблема си
аз пък имам друг проблем.
след update към 9.02 ми иска някаква парола, за да го отключа, а аз никога не съм мъ задавал такава.
пробвах докато не ми изписа Ipad is disabled, connect to iTunes, а i Tusnes ми иска да отключа таблета за да може да се свърже с него
кажете как му върна версията моля.
благодаря за помощта и се извинявам ако съм подразнил някой с проблема си
Не можеш да върнеш. иос9 е доста добре, но го преинсталирай през компютър с рестор а не ъпдейт и тази парола е твоята парола от акаунта с който теглиш приложения. тая парола която ти иска и Апп стор за да си сваляш неща. Няма как да нямаш.
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
И аз имам проблем със сертификатите под Ios9.Под нов сертификат имате предвид ново подписан ли?Какво трябва да се подпише в новия сертификат,че да се получи?victor11 написа:Нов сертификат ти трябва. Въведени са промени в изискванията към сертификатите.