Как да купя платено приложение?

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.

Купували ли сте платени приложения?

Анкетата свършва на 02 Май 2015, 12:53

Да
6
86%
Не
1
14%
Закакво са ми
0
Няма гласували

Общо гласове: 7

Аватар
sight

Как да купя платено приложение?

Мнение от sight »

Здравейте , искам да си купя една игра от App Store за новия ми iPAD AIR 2 , имам само една дебитна карта от Visa - а като въведа данните си все ми изписва грешен код! При плащането има още една опция "None" значи без карта май? Какво ще стане ако избера тази опция? Как ще платя? :-w
Поклон пред най-великият : СТИВ ДЖОБС!
Аватар
Ross

Re: Как да купя платено приложение?

Мнение от Ross »

В тази карта имаш ли пари ? При регистрация на карта се блокираше някава малка сума 1-2 евро. Ако избереш опцията none ще можеш да теглиш само безплатни приложения. На мен около 30 процента от приложенията ми са платени.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Аватар
sight

Мнение от sight »

Да имах пари но ми го отказа! А когато влезна в опцията None , която излиза при избора на карти ми иска данните и после приложените започва и след това веднага спира да се инсталира!!! Няма ли друг начин да си купя това приложение без дебитна или кредитна карта , или пък примерно да го платя с дебитна карта на друга фирма освен посочените в менюто? Един приятел ми каза за PayPal - и с него ли може да се плаща?
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Не може с PayPal. Трябва ти дебитна/кредитна карта от поддържан доставчик (Visa, MasterCard и т.н.) (и да е от поддържана банка, че май с картите на някои от БГ банките - не става). Като картата трябва да е от банка от същата държава, в която е адресът на регистрацията ти, т.е. откъдето ти е iTunes акаунта.
Друг вариант е да имаш redeem код за отстъпка на определено приложение... или за вкарване на пари директно в iTunes акаунта ти - но аз съм виждал само Американски подобни карти/кодове (нещо като предплатена карта с определно количество пари - въвеждаш кода и ти се появяват кинтите в iTunes, и после с тях можеш да купуваш от Apple)... нямам идея дали в България има такъв вариант с такива карти с redeem кодове/пари - не съм виждал.
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
sight

Мнение от sight »

Разбирам , ще се опитам с друга карта на Visa тогава! Благодаря ви за отговорите! =;
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

Стора и картата трябва да са на една държава - бг стор - бг карта. Работи със всички Виза и Мастър кард - дебитни и кредитни.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Е не са баш всички. Както е писал колегата по-горе - банката издател също има значение.

И вземете махнете тази малоумна анкета! Предполага се, че форума е за интересите на потребители над 5 годишна възраст.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Публикувай отговор