iPad-ът ми не може да се включи

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
untitledd

iPad-ът ми не може да се включи

Мнение от untitledd »

Вчера вечерта докато гледах нещо на iPad-a ми той се изключи. Помислих си, че му е паднала батерията, понеже имаше 3-4%. Сложих го да се зарежда и той веднага започна да се включва, което беше необичайно, защото по принцип се зарежда малко преди да се включи. Вчера той се включваше, седеше на Lock Screen няколко секунди, а после пак се изключваше. И така отново и отново, без аз да натискам нещо. Спрях да го зареждам и го оставих да му свърши напълно батерията. По-късно го включих отново да се зарежда и го оставих така за през нощта. Сега, на сутринта, той все още показва, че няма батерия. Очевидно цяла нощ се е включвал и изключвал. Отново го прави, но вече стига само до Apple логото. Пробвах да натискам Home и Lock бутоните, за да се рестартира, но не става. Моля ако някой знае как да го оправя да ми каже.
Аватар
speeder

Re: iPad-ът ми не може да се включи

Мнение от speeder »

Провери си зарядното!
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
Публикувай отговор