Нов съм в форума и все още непритежател на какъвто и да е продукт с марка "Apple"
Като цяло до сега съм бил скиптично настроен към таблетите,но от скоро може да ми се наложи да пътувам извън страната и започнах да се интересувам от мобилни компютри!
Имам си лаптоп,но искам нещо ново вече,нещо по-леко,по-малко като размери!
След дълго четене на информация за таблетите се спрях на Ipad mini,но дали 2 или 3 искам да попитам вас..
1.Има ли същесттвена разлика между Ipad mini 2 и Ipad mini 3 или разликите са минимални и 3ката има пръстов отпечатък?
2.Ако си взема примерно mini 2 с ios 7 ...спират ли подръжката след време на системата при наличието на по-новите системи (ще ви дам пример:в момента имам телефон nokia lumia 800 с windows phone 7.8 и от скоро ми спряха подръжката на skype ,което е супер гадно ако си някаде извън БГ и разчиташ на тази програма за връзка с семеиството си примерно)
3.Ще го използвам главно за сърфиране,гледане на филми ,музика ...има ли нормалните приложения и безплатни ли са те (facebook,youtube,skype...)
4.Примерно ще мога ли да гледам online филми и други клипове примерно в vbox ..не ми е ясно каква програма използва самия таблет (flash) или друго?
5.И все пак баналния въпрос може ли да се теглят файлове от торент тракерите? (jailbreak-ването може ли сам човек да си го направи или трябва хакерска намеса?)
Като цяло това са ми въпросите...надявам се да ми отговорите и да не ме разубедите от избора ми!
Благодаря за вниманието