Смяна на айпад от епъл!

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
M_a_v_r_o_v
Обратна връзка:

Смяна на айпад от епъл!

Мнение от M_a_v_r_o_v »

Здравейте!
Преди година закупих айпад 3 4г 64гб.Всичко беше супер.Но от няколко седмица имам проблем с изхода за слушалки.Явно е изгорял,така ми казаха от епъл.Тези дни ще нося айпада в креатив център(от там е закупен)
Предполагам ще го сменят,но с какъв айпад ще го сменят,разказаха ми,че рациклирани давали?
Колко дни отнема?

Някой ще ми обясни ли как става процедурата? Заслужава ли си да ми го сменят с рециклиран?
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
Аватар
kiko_96

Re: Смяна на айпад от епъл!

Мнение от kiko_96 »

Здравей! Преди около година аз имах проблем с микрофона на моя iPad 2 16GB Wi-Fi. Проблема беше, че се чуваше много тихо. Процедурата беше следната:

Писах първо e-mail на Технополис (защото го купих от там) и те ми отговориха да отида или да го изпратя на Creative Center, защото той единствения оторизиран сервиз в България и имал договор с магазините продаващи продукти на Apple. Така, занесох им го и те ми казаха, че ще ми се обадят до 4-5 работни дни. След няколко дни ми се обадиха и казаха, че ще го сменят сменят с друг, защото проблемът не може да бъде оправен. Когато отидох при тях да го взема, беше подменен с друг, който си беше в моята кутия, но опакован в плик с документ за гаранционна подмяна.

Като цяло е това! Не знам дали са рециклирани, но съм доволен от iPad-а - работи си перфектно, а модела iPad - на мен ми дадоха същия като стария, и предполагам, че и на теб ще ти дадат същия като твоя! :)

Радвам се, ако съм ти помогнал! Поздрави! :)

П.П. Ако ти е Джейлнат му направи чист рестор, иначе му пада гаранцията!
"Stay Hungry, Stay Foolish"
Steve Jobs
M_a_v_r_o_v
Обратна връзка:

Мнение от M_a_v_r_o_v »

Благодаря Колега!Щом казваш,че върви перфектно новия.Те казаха ли ти,че е рециклиран?
Ако доплата някаква сума ще получа ли по-новия (4)

Благодаря :)
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
Аватар
kiko_96

Мнение от kiko_96 »

Не са ми казвали, че е рециклиран, а дали ще ти го сменят за по-новия модел - не знам, защото, когато моя го смениха беше най-новия, но ги попитай може и да става.

Поздрави! :)
Steve Jobs
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

Какъвто им дадеш , такъв трябва да ти върнат.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
M_a_v_r_o_v
Обратна връзка:

Мнение от M_a_v_r_o_v »

Благодаря ви! Днес го приеха,поговорихме си с тях.Казаха ми само таблета да оставя,другите неща да си ги взема,до 1-2 дена да чакам обаждане.
Ще чакам :)
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
M_a_v_r_o_v
Обратна връзка:

Мнение от M_a_v_r_o_v »

Колеги,смениха ми го.Сега съм с чисто нов.Днес чистейки го,за да сложа протектора,забелязах една точица на дисплея.Вижда се на черен екран и при пуснат пак се вижда,но е много много мъничка.. Явно е някакъв изгорял пиксел..

Кажете какво да правя.Утре да ходя ли пак в креатив център,защото тя е много малко,но като знам,че я има и се дразня..
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
Аватар
kiko_96

Мнение от kiko_96 »

Ходи!
Steve Jobs
misho94

Мнение от misho94 »

Здравейте и аз имам проблем с моя iPad mini и ми казаха че мога да го заменя но проблема е че майками е загубила касовата белешка и я питах дали има някаква гаранция и тя ми каза не само касовата бележка и искам да питам мога ли да го сменя без касова белешка и другото което е че е купен от гърция и незнам дали мога да го сменя в бг без касова белешка или някакъв докомент? Благодаря предвапително. :)
Публикувай отговор