Проблеми със свързване към App Store и сваляне на приложения

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
foster

Проблеми със свързване към App Store и сваляне на приложения

Мнение от foster »

Здравейте!
От около седмица съм горд собственик на новия ipad и веднага започнах с качването на приложения. Проблемът е, че се преместих в ново жилище и от нялко дни вече имам интернет, като съм към местен интернет доставчик. На този етап съм много доволен от скоростта на интернета, но има нещо, което много ме притеснява. Не мога да тегля приложения нито от ipad-а, нито от iPhone-а. Когато премина на 3G режим обаче - нямам никакви проблеми.
Това ме навежда на мисълта, че проблемът е в интернет доставчика, но не разбирам как е възможно да си сърфирам в нета спокойно, а да не мога да заредя или сваля нито едно приложение в App Store.
Някой от вас има ли някакво предположение или съвет, който може да ми даде?

Благодаря ви предварително!
Аватар
Alxx
supporter

Re: Проблеми със свързване към App Store и сваляне на приложения

Мнение от Alxx »

Правиш доставчика да хърка, докато не ти оправи проблема.
"Мисля-значи съществувам"
foster

Мнение от foster »

Да, но може ли причината да се крие другаде? Не бих желал да им звъня преди да съм сигурен.
Възможно ли е да има някакъв проблем с автоматичните обновяващия между устройствата или някаква друга подобна щуротия?
Ugn_ws

Мнение от Ugn_ws »

На компютъра можеш ли да сваляш торенти(примерно) ?
iPhone 5 16GB white/ iOS 7 Beta 1/ ФЗ M-tel
iPad 1st Gen 32GB/ iOS 5.0.1 Sn0wbreeze/ Corona untethered
foster

Мнение от foster »

Да, мога да правя всичко. Единствено с App Store имам проблем. Понякога се опитва да зареди, но не успява, а понякога зарежда, но много, много бавно, а иначе скоростта на интернета е доста добра.
drebno

Мнение от drebno »

Здравейте и аз имам същия проблем. Аз съм със рутер тенда и два телефона единия е 4s а другия 5 от 3G мрежата нямаме никакви проблеми само през интернета на верея кабел иначе имам перфектна скорост. Тегля всичко от интернет само ITunes не работи. Моля ви помогнете ми . Благодаря ви предварително!!!
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Alxx написа:Правиш доставчика да хърка, докато не ти оправи проблема.
"Мисля-значи съществувам"
drebno

Мнение от drebno »

Здравейте отново ,днес дойдоха техниците и зяпаха малко в компа пробваха и без рутера обаче нищо не работи и казаха че не знаят за какво става въпрос и си тръгнаха просто ако намеря от къде е проблема ще пиша. Ако има и други хора със същия проблем да пишат
plazzma

Мнение от plazzma »

Здравейте колеги аз имах същия проблем само че на Iphone 5 не можеше да ми се зареди App Store или се зареждаше много бавно и след като се зареди цъках на free и после ми даваше install след което пак ми даваше free само така ми правеше и се бъгваше постоянно. Пробвах какво ли не, да рестартирам модема и други неща ни разбрах че проблема не е в модема защото интернета на компа ми вървеше перфектно и на телефона също. В крайна сметка се реших да направя рестор на телефона и след което се оправи всичко не знам как не знам защо ама се беше бъгнала самата апликация на телефона. Става дума за Jailbreak телефон. Предлагам да ресторнете и вие и да видите дали ще се промени нещо.
Лека вечер :)
iPad Air 16GB ;
Iphone 5 16GB black Jailbreak 6.1;
Iphone 3Gs 32GB black Jailbreak 6.1;
Iphone 3G 8GB DEAD :P
MacBook Pro ;
usman3741

Мнение от usman3741 »

Правиш доставчика да хърка, докато не ти оправи проблема.
(:~

http://www.umeedeinsaf.com
umeedeinsaf :: Latest Urdu News, Urdu News, Urdu News Paper, Pakistan Urdu News, Pakistan News, Pakistani News Papers,
urdu epaper, epaper pakistan
Публикувай отговор