Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
След видеото, което се появи на канала на Skype в YouTube, което показва приложението Skype за iPad, от компанията потвърдиха, че се работи по въпроса и скоро ще има приложение и за iPad.
Аз използвам skype на ipad-a вече около месец. Не е така, както изглежда на клипа, но работи, даже и на background. Ползвам ipad 2, а приложението, доколкото помня, го изтеглих директно от сайта на skype. А това приложение (което е показано на клипа)
не успях да го намеря в applestore. Дали е излязло?
Това, което изпозлваш е версия на iPhone и е орязана. Не е много удобна. Все още не е излязла тази версия за iPad, но когато излзезе ще има отговор в тази тема!
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Вярно се появи, и работи.
Отначало лагва яко докато си зареди контактите, кешовете и всичките простотии.
След това всичко е точно.
Проведох половин часов видео разговор с пускане на други приложения докато течеше разговора. И съм много доволен - връзката не се е разпадала, и освен това - батерията ми не падна и с 1%. Явно са оптимизирали програмата.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
При мен също работи без проблем. Единствения недостатък на приложението е, че не можеш да изключваш хронологияа. Доста е неприятно винаги да чакаш, но все пак Скайп е найстина добре направен.
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!