Как мога да си направя светеща ябълка ?
Как мога да си направя светеща ябълка ?
Видях това в YouTube и реших да попитам тук,ако някой знае как се прави или да ми даде линк ще съм благодарен
- Razer
- Обратна връзка:
Re: Как мога да си направя светеща ябълка ?
OЛеле не... това вече ме разби
искаааааааам
ще грабна утре флекса и ще резна ябълката на 2Г-то

• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Прави се като се бръкнеш с 5000 рубли 
5000 RUSSIAN RUBLE (RUB) = 215.0731 BULGARIAN LEV (BGN)
gPDA
Светящееся яблоко ограниченная гарантия 5 000
Едит: Нищо не се споменава за живота на батерията

5000 RUSSIAN RUBLE (RUB) = 215.0731 BULGARIAN LEV (BGN)
gPDA
Светящееся яблоко ограниченная гарантия 5 000
Едит: Нищо не се споменава за живота на батерията

http://www.youtube.com/watch?v=Gzytyi_jxTM" onclick="window.open(this.href);return false; 

- Razer
- Обратна връзка:
замислил съм проектче за правене на светещата ябълка... сега обаче само ми трябва и някой добър човек, който има някое излишно капаче задно за 2G, което може и да е прекалено надраскано и захабено, но не и огънато или вдлъбнато да се отпусне и да ми го дари с цел проба
иначе трябва да купувам от някъде някое надрано и така ще се забави доста времето
.. иначе предполагам, че ако трябва да си го купувам обикновенното от някой ще е чак другата седмица.

• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Еми,айде,ако някой го направи да постне снимки и да каже как става...
После ще има "Голям проблем ПОМОЩ!!!" , "Прецаках си iPhona ПОМОЩ!" 

- Razer
- Обратна връзка:
ако ти го правиш... да !s_pachev написа:После ще има "Голям проблем ПОМОЩ!!!" , "Прецаках си iPhona ПОМОЩ!"

п.п ... по-същия начин го замислих и аз

-
хахаха не е възможно.Вчера си мислих как следващите айфони ще са със светещи ябълки и ся като видях темата щях да получа сърдечен удър.Все едно дежавю на всичко което си мислех вчера.Даже си мислех как със светловод ще го направят да свети от дисплея........ааааа не.Баси!
- plamen5rov
- Обратна връзка:
Утре мисли усилено за числата от тотото!uncivilized написа:хахаха не е възможно.Вчера си мислих как следващите айфони ще са със светещи ябълки и ся като видях темата щях да получа сърдечен удър.Все едно дежавю на всичко което си мислех вчера.Даже си мислех как със светловод ще го направят да свети от дисплея........ааааа не.Баси!

Blogatstvo.com - шътокуа за богатството, успеха и...нещата от живота
-
Има ли някой от форума който си е полирал задния капак на 2G-то,да каже добре ли става и лесно ли се драска сега?
Razer почнал ли си модването?
- Razer
- Обратна връзка:
Не съм.. нямам капак все още. А за драскотините... да, лесно ще се драска, все пак това е алуминии и след полирането му става 2 пъти по-нежен и доста по-лесно ще се драскаmustaka написа:Има ли някой от форума който си е полирал задния капак на 2G-то,да каже добре ли става и лесно ли се драска сега?

Ей това със светещата ябълка наистина е много добро !
Classic iphone 8G 1.1.3-->1.1.4-->2.0-->1.1.4-->2.1-->3.0.1
PC user
PC user

Склонен ли си да дадеш телефона си за проби? 

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Благодарение на Aveliky най-вероятно утре ще има наличен заден капак за проба, а аз в петък ще го дам на Razer и да се надяваме да ни изненада приятно. 

Еми,стискаме палци
!

- Razer
- Обратна връзка:
за жалост... няма да стане тази седмица, човека, в който беше задния капак го няма и неможем да се свържем с него... да се надяваме Aveliky и Nikolay да го открият по-скоро 

я кажете ... как може да се по оправи задния капак на 2Г-то ... че тая 1.5 година която го използвам му е видяла майката и ключовете и стотинките в джоба са го надрали яко... а 100 лева за нов панел не ми се дават
Занеси си телефона на някой татуист да ти го изрисува с въздушен пистолет.
Аз много скоро ще я направя тази работа при един приятел, който се занимава с рисуване върху автомобили.
Аз много скоро ще я направя тази работа при един приятел, който се занимава с рисуване върху автомобили.
Моето творчество!
Моето творчество!
тва ще е доста яко ... ама ме притеснява след 1 2 седмици да не падне боята и да стане на петна
- The Shaman
- supporter
Зависи кой и как го прави.Фабрично също е боядисан налиChekara написа:тва ще е доста яко ... ама ме притеснява след 1 2 седмици да не падне боята и да стане на петна

Като ти го запечата отгоре с clear code на силиконова основа, няма да се изтърка.
Моето творчество!
Моето творчество!
ти в софия ли ще си го правиш... ако да... кажи някакви контакти на човека и какви пари иска