Проблем 5SE

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
yerjhte

Проблем 5SE

Мнение от yerjhte »

Здравейте колеги имам следния проблем с 5 SE -батерията седи на 100% и не спада при ползване часове наред ,в един момент просто гасне и като го включа на зарядното не дава сигнал че се зарежда въпреки че отчита че го включвам в тока.Не успява да се пусне няколко часа след което изведнъж се включва и пак същата процедура -пише че е на 100% и си работи .Първоначално реших че е софтуерен проблем и го ресетнах тотално но пак си е същото ,предполагам че проблема е от батерията.Най лесно е да го занеса на сервиз ,но предпочитам да чуя някой ако е имал подобен проблем ,да съм подгготвен да не ме преметнат нещо.Ако се наложи сервиз да препоръчате някой който ще го направи наистина като хората защото телефона е на 6 месеца не ми се ще да го бърникат много много .
Благодаря предварително
Аватар
Ivan_vylka

Re: Проблем 5SE

Мнение от Ivan_vylka »

Явно си е проблем с батерията, не е софтуерно. А щом е на 6 месеца защо не си го носиш направо в официалния сервиз, а търсиш други алтернативи?
iPhone 11
yerjhte

Мнение от yerjhte »

Взет е от теленор и е в гаранция, но имам причина да не ходя там на сервиз за това търся вариянти.Въпроса е ако е батерията редно ли е телефон на 6 месеца да му се скапе батерията ,смея да твърдя че се грижа доста добре за него.Това ми е първия айфон и до сега съм мега доволен ,но това не се покрива много с очакванията ми за качеството което би трябвало да имат.
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

Случва се да дефектира някой компонент, техника е все пак. А ти не го носи в Теленор, а директно в сервиза, там гаранцията също си важи и за 2-3-4 дни ще ти го оправят или заменят с нов ако се окаже нещо по-сложно от батерията. Това са контактите на сервиза:
http://creativecenter.bg/
iPhone 11
yerjhte

Мнение от yerjhte »

мерси
yerjhte

Мнение от yerjhte »

Проблема се оказа софтуерен все пак ,след тотал ресет батерията държи дори по дълго от преди :)
Публикувай отговор