Въпрос относно iCloud

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
SharK

Въпрос относно iCloud

Мнение от SharK »

Здравейте,Въпросът ми е може ли да сменя паролата на iCloud.Смисъл влизам във Settings>iCloud>Account Там си пише как е Apple ID и паролата но искам да видя как е паролата.Става въпрос за Iphone 4 (ако това има значение).
ne4o

Re: Въпрос относно iCloud

Мнение от ne4o »

Не си ли знаеш паролата,че искаш да я видиш?
SharK

Мнение от SharK »

Така купих телефона незнам как е питах човека от който го купих каза че не я знае.Иначe знам паролата на AppStore ако това има значение.
KurtiMakarov

Мнение от KurtiMakarov »

Трябва да е същата!
Ако не са различни акаунти разбира се.
iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic MouseApple TV2 iPad Air
Аватар
centur

Мнение от centur »

SharK написа:Така купих телефона незнам как е питах човека от който го купих каза че не я знае.Иначe знам паролата на AppStore ако това има значение.
Предишният собственик може да си я занули: https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid
Ако ти излезе с оправдания, че не си спомня въпросите, на които е отговарял, не помни никакви данни като рождена дата, любим учител (или друг въпрос) ... пределно ясно, че ти е пробутал краден телефон, който по принцип не можеш да ползваш за нищо друго освен за части да го продадеш.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Публикувай отговор