Радио, пестене на енергия идея

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Аватар
zevsu

Радио, пестене на енергия идея

Мнение от zevsu »

Ползвам приложенията Radio Energy, Radio NOVA, но те ужасно много харчат енергия, дори NFS то гълта по малко, по въпроса искам да ви питам, програмата Tunein дали е по оптимизирана от към бюджета за батерия :D?
Гледаш го - КУЧЕ, мърляво, проскубано, а в очите - ЧОВЕК! Гледаш го - ЧОВЕК, наконтен, облечен, а в душата - ПОМИЯР !!!
Аватар
gorgior

Re: Радио, пестене на енергия идея

Мнение от gorgior »

А ако може и аз да те попитам: какво значи : "по оптимизирана от към бюджета за батерия"? На теб колко ти е "бюджета за батерия"?? И за какво толкова я ползваш иначе тази батерия, та те е страх да се не похарчи?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
zevsu

Мнение от zevsu »

Приложенията: Radio NOVA, Radio Energy, изискват от моя Apple 6S много енергия
Гледаш го - КУЧЕ, мърляво, проскубано, а в очите - ЧОВЕК! Гледаш го - ЧОВЕК, наконтен, облечен, а в душата - ПОМИЯР !!!
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Е де дай данни от електромера, да видим колко е това много?! :))
Аз телевизия гледам по някога от телефона, но чак някакво "ужасно харчене" не съм забелязал.
Пробвай с Tunein , но не очаквай да ти се зареди батерията до като го ползваш. При мен поне харчи нормално. :))
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Публикувай отговор