Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Здравейте на всички нов съм в форома и доста се порових в него но не откривам моят проблем а той е Преди седмица си изтеглих игра и в последствие си купих злато за играта с Виза карта и си играх Дотук всичко е ОК и вчера когато ми дойде ъпдейт не на играта а в App Store на стандартни не платени приложения и след това още няколко такива НЕ успях да ги ъпдейтна защото когато направя това ми излиза някакво съобщение което като му дам напред и ме препраща към каратата и ме кара да си плащам за да се изтегли НО в нея в момента няма пари и нищо не се случва и неможе да се изтегли и да ОТБЕЛЕЖА че като излезне ИОС 10 си купх 200гб памет в iCloud и вчера ми дойде SMS че трябва да си платя отново за тази памет та можеби от там нещо се прецака не зная но ВЪПРОСАТ МИ Е как да премахна тази карта от тел или как да се справя с проблема за да мога да си ъпдейтвам както преди моля ви за ПОМОЩ благодаря предварително на всички отзовалисе на молбатами
Внеси пари по картата и всичко ще се оправи, нямаш средства за покупките, най-вероятно след таксата за iCloud е излязла на минус или просто не е минало плащането, поради липса на средства, докато не се погасят задълженията, няма да можеш да правиш нищо в AppStore.
Благодаря ти за бързият отгово. Но най вероятно не си ме разбрал. Аз не искам да продължавам с това плащане в iCould. Искам да го прекратя и да си изтрия тази карта данните и повече да не се занимавам и всичко да си дойде на мястото. Без да плащам за нищо повече ако може малко помощ как да се справя ще съм много благодарен.
Плащането можеш да си прекратиш от профила, но трябва да погасиш задълженията, защото нищо няма да можеш да ъпдейтваш и скоро ще започнат проблеми с приложенията. Иначе тук е описано как да спреш абонамента: https://discussions.apple.com/thread/34 ... 0&tstart=0
Не те разбирам за какви плащания ми говориш и задължения никъде нищо нямам само този iCloud на който миналия месец като доиде IOS 10 нямах място в него и си купих 200 гб. можеби него визираш. Като не знаех че всеки месец трябва да плащам и май до преди няколко дни си ъпдейтвах без проблем ама сега каво става не зная. Аз не искам да продължавам да го плащам и незная как да го прекратя този абонамент но ще се пробвам от този линк който ти си ми пратил за което ти благодаря.
Отговорих ти на съобщението, трябва системата да успее да си вземе парите и да спреш абонамента, това е, иначе тя ще си търси всеки месец сумата, а ти няма да можеш да ползваш апстора.
Koki4a8009 написа:Не те разбирам за какви плащания ми говориш и задължения никъде нищо нямам само този iCloud на който миналия месец като доиде IOS 10 нямах място в него и си купих 200 гб. можеби него визираш. Като не знаех че всеки месец трябва да плащам и май до преди няколко дни си ъпдейтвах без проблем ама сега каво става не зная. Аз не искам да продължавам да го плащам и незная как да го прекратя този абонамент но ще се пробвам от този линк който ти си ми пратил за което ти благодаря.
Просто сложи 20 лева в карта от Apple ще е проверят(някъде към 8 лева ще ти задържат),след като ти ги върнат ще ти излезне бутона "None"