Телефонът не се зарежда
-
Телефонът не се зарежда
Имам следния проблем, при зареждане ми изгоря адаптера на зарядното, при което телефона спря да ми зарежда. Носих го на 2 сервиза, на единия ми казаха, че ми изгорял дока в другия, че батерията ми е за смяна. Смених батерията като закупих и зарядно, с което зареждаше в сервиза. Момчето ме посъветва да изчакам батерията да падне напълно и тогава да го заредя за 12 часа. След като се прибрах (преди около 30 мин) сложих телефона да се зарежда, но уви все още няма индикация дори на батерията. КАКВО СЕ СЛУЧВА ??? Благодаря
Re: Телефонът не се зарежда
Тва е лошо,пробай да го закачиш на зарядното и да го изключиш апарата-шътдоун с слайд бутона,като си е свързан с кабела,остай го 2 часа да зарежда,после го включи и дано малко съм помогналДенисСтоичков написа:Имам следния проблем, при зареждане ми изгоря адаптера на зарядното, при което телефона спря да ми зарежда. Носих го на 2 сервиза, на единия ми казаха, че ми изгорял дока в другия, че батерията ми е за смяна. Смених батерията като закупих и зарядно, с което зареждаше в сервиза. Момчето ме посъветва да изчакам батерията да падне напълно и тогава да го заредя за 12 часа. След като се прибрах (преди около 30 мин) сложих телефона да се зарежда, но уви все още няма индикация дори на батерията. КАКВО СЕ СЛУЧВА ??? Благодаря

Иначе е за чип за зареждането

InsanelyMac Legend
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
Re: Телефонът не се зарежда
Върни го в сервиза кыдето са сменили батерията,
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!