Apple ID проблем
-
Apple ID проблем
Здравейте, имам следния проблем ресторнах един 4S и при опит да създам ново Apple ID не ми дава и ми изписва това: This device is no longer eligible for creating a free iCloud account. Някой може ли да ми каже защо ми го изписва и какъв е проблема точно? Благодаря
-
Re: Apple ID проблем
Оправих се като направих нов акаунт на друг телефон, но ако има друг начин за оправяне на този проблем моля споделете го. Благодаря.
-
Сега виждам, че проблема не е решен напълно. Влизнах в Apple ID-to на съответния телефон, но сега като се опитах да активирам iCloud-a ми изписа, максималния брой free акаунти на този телефон е достигнат. Как се оправя това? Благодаря.
- beckhem
- supporter
iTunes > AppleID > Account > iTunes in the Cloud > Manage Devices: "...Computers and devices can be associated with a different Apple ID once every 90 days. Days remaining indicates the number of days before you can associate that specific computer or device with a different Apple ID."
Проверки и консултации!
Някой може ли да даде адекватно обяснение относно това ограничение на "free iCloud account" и някаква идея как се преодолява този проблем?
Аз в момента имам същия проблем, на стария ми 3GS се опитвам да активирам ново ID и ми изписва това съобщение.
ресторван през iTunes, reset-ван и erase-ван е през телефона и нищо. След всяка от тези операции, като го включа ми изписва данните на първия акаунт, който съм му активирал, тръгва и с втория, с който работеше до онзи ден, но третия тъпо и упорито го отказва.
Аз в момента имам същия проблем, на стария ми 3GS се опитвам да активирам ново ID и ми изписва това съобщение.
ресторван през iTunes, reset-ван и erase-ван е през телефона и нищо. След всяка от тези операции, като го включа ми изписва данните на първия акаунт, който съм му активирал, тръгва и с втория, с който работеше до онзи ден, но третия тъпо и упорито го отказва.
iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,
Потърсих специалист аз, защото въпреки че прочетох бая статии и информация.. ме е страх да не разваля нещо.
ремонт на лаптопи смяна на чипсет ремонт на монитори
ремонт на лаптопи смяна на чипсет ремонт на монитори
Моята леля имаше дълги години проблеми с кръвоносните съдове. После разбра, че използването на магнезий спомага за намаляване на склонността към образуване на кръвни съсиреци и започна да се лекува с него. Много е доволна и няма никакво намерение да спира.