Не мога да потвърдя Apple ID (iPod 4)

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Positive_D

Не мога да потвърдя Apple ID (iPod 4)

Мнение от Positive_D »

Здравейте, след като разгледах всичко основно на iPod-a и разчетох форума за всичко което исках да знам, не очаквах че ще се наложи да отворя "нуубска" тема.

Проблема е, че след като се опитам да направя нещо което ми изисква Apple ID ми излиза съобщение, че трябва да review-на акаунта си. Дотук добре, но след това всичко става невъзможно. Всяка от страничките зарежда изключително бавно и по някое време просто спира да зарежда, поне така предполагам защото горе кръгчето което се върти изчезва. Сега детайлите - не съм джейлбрейкнал още, през wi-fi извършвам операцията (опасявам се, че има 20% шанс рутера ми да е проблема тъй-като неговата wi-fi мрежа не е с директен нет а е само споделения от PC-то което мисля, че намаля скороста драстично). Интересното е, че винаги зарежда до различно положение, понякога до една страница, другия път до друга и все с различна скорост. Веднъж стигна със нормална скорост до последната (поне така мисля) и там си зависна да зарежда. Ще съм благодарен за решение, дори ще се радвам само на констатация на проблема без решение, пък от там нататък ще го мъдрим :))
Благодаря, Positive D.
victor11

Re: Не мога да потвърдя Apple ID (iPod 4)

Мнение от victor11 »

Вероятността да е от конфигурацията на рутера не е 20%, а 99,99. Свърши си работата през Айтунс и синхронизирай. Ако има разлика, търси причината в конфигурацията на рутера, ако няма - сменяй доставчика.
Positive_D

Re: Не мога да потвърдя Apple ID (iPod 4)

Мнение от Positive_D »

Да, през iTunes си оправих нещата. Не предполагах, че през PC-то може да се направи същата операция >.< Благодаря за помоща O:-)
Публикувай отговор