Как се трият снимките от Photos?

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
nikinill

Как се трият снимките от Photos?

Мнение от nikinill »

Здравейте,

имам нужда от помощ - качих през iTunes на компютъра една папка със снимки в телефона и сега не мога да ги махна - помагайте...
Аватар
aveliky
Обратна връзка:

Re: как се трият снимките от photos

Мнение от aveliky »

За да ги качиш на телефона снимките с iTunes-a преди това си създал на PC-то папка в която си сложил тези снимки. Просто истрии тази пакпа от PC-то и синхронизираи с iTunes-a.
nikinill

Мнение от nikinill »

благодаря-стана-сега възниква нов въпрос-една по една - избирателно могат ли да се махат.
Аватар
aveliky
Обратна връзка:

Мнение от aveliky »

nikinill написа:благодаря-стана-сега възниква нов въпрос-една по една - избирателно могат ли да се махат.
Много ясно, не триеш цялата папка а влизаш в нея и триеш снимките които неискаш да са там.
nikinill

Мнение от nikinill »

така ще стане,но имах предвид от самия телефон-иначе винаги трябва да съм до съответния компютър от който съм ги качил-звучи ми безумно
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Re: Как се трият снимките от Photos?

Мнение от Bloody »

Ами това е идеята на синхронизацията на музика, видео, снимки и т.н. с компютъра... по този начин на компютъра винаги има актуално резервно копие на важното съдържание. Можеш единствено да триеш снимки направени с камерата на телефона...
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Публикувай отговор