имам проблем с приложението Cydia. При рестор се скапва толкова бързо, че не успявам да кача дори едно приложение. През последната седмица направих няколко рестора на операционната система с версии 3.0, 3.0.1 и накрая 3.1.2
При първия от тях и опит от Cydia да добавя repo666 ми даде грешка при сваляне и след това се появи "Loading data" проблема. От тогава насам каквото и да направя се получава следното: след рестор влизам в Cydia, тя се обновява и до 1-2 минути се появява надписът "Loading data" и дотам.
Разгледах най-различни начини за справяне с проблема но всички те се базират на предположението, че предварително съм инсталирал някакви приложения като iFile или OpenSSH и т.н. За съжаление не съм имал възможността да инсталирам каквото и да е защото Cydia се скапва почти веднага всеки път.
Бихте ли ми казали какво мога да направя в случая и имал ли друго решение за качване на приложения освен Cydia.
Благодаря ви предварително!

Информация за телефона:
iPhone 3G jailbreak-нат с blackra1n. От blackra1n инсталирах Cydia и програмата за unlock.
Ползвах за рестор iPhone1,2_3.1.2_7D11_Restore
Версията на Modem firmware (baseband) е 05.11.07
Работя с Windows 7 (64bit) и рестора е направен от iTunes 9