Имам проблемче.... От 19/05 iTunes не са ми пращали и-мейли със сметката-справка ,какво съм си купувала и пр.Бихте ли ми казали какъв може да е проблема ииии как да го оправя? Благодаря предварително!
ПС: Спешно се нуждая от тази опция сега,защотото искам да нарпавя една справка.
iTunes не ми пращат вече сметки на имейла-помощ!
Re: iTunes не ми пращат вече сметки на имейла-помощ!
И аз имам подобен проблем от тогава горе долу.
housemd70 написа:Къде ти е акаунта?
Кой акаунт? Пощата- абв.бг.... всичко дотогава си беше наред...Дори се нервих като ми пращаха толквоа много,но сега,когато искам да проверя нещо,нямам

Точно затова питам. И аз съм така,откакто минах в нашият магазин! Преди ,в щатския нямаше подобни случки. За всяко изтеглено приложение, получавах сметка! Сега ... чат, пат и то само за тези, които съм давал пари!
п.п За акаунта в магазина питам!
"Legio Patria Nostra"
housemd70 написа:Точно затова питам. И аз съм така,откакто минах в нашият магазин! Преди ,в щатския нямаше подобни случки. За всяко изтеглено приложение, получавах сметка! Сега ... чат, пат и то само за тези, които съм давал пари!
Да,но аз си купих телефона Април..и до Май всичко си беше наред...
Да,знам ... в началото всичко беше наред! Просто исках да знам дали само с нашият магазин се получава това! Ако е за парите и датата на закупуване на приложението, можеш да направиш справка и в извлечението на банковата си карта!
"Legio Patria Nostra"
Глобално е, никой вече не получава receipts за безплатен софтуер. Идеята? Като нямаш record, че си го купил, не може да мрънкаш утре като стане платено, че вече си го "купил" и е редно да го свалиш безплатно. Got it?
Извинявайте за думите на английски, 3:13 сутринта е в момента и толкова мога да се сетя за думите на български.
Извинявайте за думите на английски, 3:13 сутринта е в момента и толкова мога да се сетя за думите на български.