IMEI номер на телефона по бекъп от iTunes?

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
ScorpioN

IMEI номер на телефона по бекъп от iTunes?

Мнение от ScorpioN »

Вероятно си загубих телефона на пилоните на НДК... не съм го синхронизирал от много време с Тунс. :( Моля ви так и не си записах Имей-а на телефона... дали няма някакъв начин да си го погледна от Тунса. Мисля, че ми го показваше когато го синхронизирвах... В момента не мисля трезво, много съм изнервен и ядосан, най-вече на себе си. Само моля за съвет, за да го пусна за издирване, ако не друго. Моля те, Тони! .... Помягай, че имам важно инфо в телефона и направо откачам.

И все пак ако някой е дочул нещо за намерен iPhone около НДК моля да ми пише... става дума за 8G - 2G с черен силиконов калъф.
morfei

Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!

Мнение от morfei »

Много неприятно дано го намериш.Сега по темата.Като запалиш туньо edit/preferences/devices>device backups и там на някой от бекъпите слагаш мишката и изкарва имей и сериал.Успех
Apple Mac mini "Core i7" 2.3 (Late 2012)
Ram 16GB
SSD Crucial mx100 512GB
HDD 1TB
AirPort Extreme (5th Gen.)
ScorpioN

да ама не...

Мнение от ScorpioN »

на Devices имам само датата на backup-а и нищо друго, в смисъл, че няма такова нещо. все още моля за помощ.

едит: Връщам си думите назад. просто със страрата версия не го прави. Добре, че на лаптопа съм упдейтвал!
Много ти благодаря пич! иумам да почерпя.

Ако все пак си купите телефон от някой, моля проверете му Имей и Сериен. Ето моите:

IMEI: 011434007251836

SERIAL NUMBER: 86801BMRWH8

П.С. Благодаря на всички съфорумци за разбирането и най-вече на Морфей за помощта!
victor11

Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!

Мнение от victor11 »

ScorpioN, можеш да постнеш данните на телефона в тази тема.
Публикувай отговор