Здравейте,
Телефонът ми е версия 3G 8GB версия 2.2.1 и бейзбанд 02.30.03. Не казвам как така се получи, че е чак най-последната версия

, но както и да е. Реших се и си купих турбосим от един съфорумец - много точно момче. Картатата проработи, но когато тръгнах да пътувам, се оказа, че като загубя обхват после пада голямо рестартиране докато тръгне. Обадих се на човека просто за съвет, а той ми я смени с такава с по-нова версия. Нали ви казвам - много точно момче. Новата работи перфектно, но няма GPRS/EDGE/3G. Както и да е, рекох, ще се търпи, а и нали има wifi

Да, ама не - днес сутринта забелязах, че нямам. Ама хич никакви мрежи не намира телефона. Според мен това няма връзка с турбосима, защото преди да го купя телефонът си имаше. Но нещо ми се върти, че от вчера сигналът на телефона беше слаб - 2 чертички, една... А рутерът е до мен, компът лети и показва перфектен сигнал. Та ресторвах днес, пак се върнах на тази версия на която си бях, но положението е същото. Само дето сега нямам нито една програма от сидията, а и не мога да кача нищо - няма нет на телефона по никой начин и това е. Моля помагайте, ако се сещате нещо
iPhone 3G 2.2.1, Baseband 02.30.03 + Rebelsim. Mtel