Странна икона
Странна икона
При рестарт и респринг ми се появява една икона на камбанка/двойно по-голяма от обикновенните/точно посредата на ерана седи около 2 секунди върху вече зареденият спингборд и изчезва. Проверих дали не съм вкючил някаква аларма - не съм. Разгледах и всички инсталирани прграми,но немога да разбера причината за появяването и. Това малко ме озадачава. Къде да търся? Много странно!
iphone 2G 3.0
Re: Странна икона
Камбанката ти показва, че си мутнал звъненето от копчето отстрани. Ако имаш червена точка си без звук, а само на вибрация. И затова те подсеща, че си в такъв режим. Би трябвало да е зачертана.
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
Не искам да пускам нова тема, за това ще питам в тази (колегата да ме прощава) 
Имам една иконка PandaDaemon в iphone-а си и не знам как да я разкарам.
Дойде от някаква малоумна китайска програма ала iTunes, която инсталирах на PC когато взех телефона и не се бях информирал достатъчно.
Може ли някой да ми каже как да я махна от телефона си?

Имам една иконка PandaDaemon в iphone-а си и не знам как да я разкарам.
Дойде от някаква малоумна китайска програма ала iTunes, която инсталирах на PC когато взех телефона и не се бях информирал достатъчно.
Може ли някой да ми каже как да я махна от телефона си?
Програмата се казва iPhone PC Suite. И така става, като инсталирате квото ви падне.
http://www.modmyi.com/forums/general-ip ... e-app.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.modmyi.com/forums/general-ip ... e-app.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Sisq0,
никой не се е родил научен, а и нямах представа, че програмата ще се изака на телефона ми.
Благодаря за отговора.
никой не се е родил научен, а и нямах представа, че програмата ще се изака на телефона ми.
Благодаря за отговора.
Тя тая програма само ака, приятелю. Нищо хубаво няма да видиш от нея.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Re: Странна икона / Проблем с иконите
Здравейте на всички, нов потребител съм и понеже все още немога да се ориентирам пиша в тази тема за проблема си.
Днес с инсталирането на Quake 3 и след изтриването от /private/var/mobile/Library/Caches на com.apple.mobile.installation.plist първо iPod-a ми изобщо отказа да боотва, след което като го вързах към iTunes се възтанови сам, реших да премахна пак през SSH директорията Quake3.app и след това рестартирах iPod-a и всички икони на приложенията инсталирани през iTunes изчезнаха. Все още самите приложения ги има в iPod-a или поне така мисля според свободното място което се показва в iTunes. Опитах да изтрия наново този файл, но така и не се появяват иконите. С iPod Touch 1G 8gb 2.2.1 съм. Моля, помогнете.
Днес с инсталирането на Quake 3 и след изтриването от /private/var/mobile/Library/Caches на com.apple.mobile.installation.plist първо iPod-a ми изобщо отказа да боотва, след което като го вързах към iTunes се възтанови сам, реших да премахна пак през SSH директорията Quake3.app и след това рестартирах iPod-a и всички икони на приложенията инсталирани през iTunes изчезнаха. Все още самите приложения ги има в iPod-a или поне така мисля според свободното място което се показва в iTunes. Опитах да изтрия наново този файл, но така и не се появяват иконите. С iPod Touch 1G 8gb 2.2.1 съм. Моля, помогнете.
Еми точно защото си изтрил кеша не се появяват. Качи си от Сидия gUICache и ще се появят.