Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Както ми звънеше телефона, екрана стана черен и се наложи рестарт. След рестарта не ми записва входящите и изходящи обаждания Рестартирах няколко пъти, проблема си стои. Версия 2.2.1, фабрично отключен и допълнително направен jailbreak
Моля ви другари, нуждая се от спешна помощ. От 2 дни , телефона не ми отчита входящи и изходящи повиквания. Днес не издьржах и направих рестор. Да, но проблема продьлжава, моля ви за сьвети и помощ. Телефона е 3G, фабрично отключен. Като го взех , беше jailbreak . За това направих рестор.
pomariana написа:Моля ви другари, нуждая се от спешна помощ. От 2 дни , телефона не ми отчита входящи и изходящи повиквания. Днес не издьржах и направих рестор. Да, но проблема продьлжава, моля ви за сьвети и помощ. Телефона е 3G, фабрично отключен. Като го взех , беше jailbreak . За това направих рестор.
victor те попита нещо....предполагам не защото иска да ставате първи приятели, а за да се опита да ти помогне
Пробвай чрез BossPrefs -> More -> Fix User Dir Permission, ако не стане, пробвай чрез Settings -> General -> Reset -> Reset All Settings.
При рестора не връщай бекъпа, а му давай Set as New.
Надявам се някое от изброените да оправи нещата.