Проблем с Wi-Fi, вързва се, но няма интернет...

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Аватар
graffitiman

Re: Проблем с Wi-Fi, вързва се, но няма интернет...

Мнение от graffitiman »

Ами незнам ама аз където има Д-линк рутер, НЕТ няма.
@PunkoHead - не е като да съм си го измислил,пич!Някой го каза и аз просто изказвам какво се случи и с моя iPhone. L-)
..:Go with D Flow:..
archok

Мнение от archok »

аз имам подобен проблем самоче ми изписва "Safari cannot open the page because it is not connected to the internet" тва на всяка мрежа която закача :(
Аватар
graffitiman

Мнение от graffitiman »

След редица тестове се оказа че просто iPhone-a не е съвместим с някои мрежи. Някъде става, другаде - не,на късмет е май;)
Хинт: в Olive's София работи;)
..:Go with D Flow:..
Аватар
Стаси

Мнение от Стаси »

И аз го имам този проблем... Айфона уж е свързан, но не ми излиза индикацията горе до логото на оператора... И няма нет о.О.. И това се появи от няколко дена без нищо да съм пипала, преди това всичко си беше нормално. Някакви идеи?

ПП: С 2.1 съм...
Poison...
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

Моята работа е интернета и до сега съм пробвал Айфона на следните работещи рутери:
Linksys-3 модела , TP-link ,D-link , NetGear ,Edimax , Qubs ,
Всъщност като се замисля не е имало рутер който да не сработи с Айфона !!!
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Това за несъвместимостта на Айфон с някои мрежи е несъстоятелно твърдение. Просто те са с по-слаб сигнал или са ограничени по друг начин, а не чрез криптиране.
Офф: А явно Iphone и BMW си пасват, тъй като гледам. Поне няколко души сме и в двата форума :)
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

anthony написа:Това за несъвместимостта на Айфон с някои мрежи е несъстоятелно твърдение. Просто те са с по-слаб сигнал или са ограничени по друг начин, а не чрез криптиране.
Офф: А явно Iphone и BMW си пасват, тъй като гледам. Поне няколко души сме и в двата форума :)
и аз ОФФ: засякъл съм 4 колеги със сигурност останалите явно се скатават или не са редовни :))
И за да съм ОН :
Качвам се днес на покрива на блока ми(9-етажа) да оправя едни кабелаци и си викам я да пусна вифи-то да видим какво ще реализираме и o_O Целият екран пълен с най различни Рутери ... абе лудница, естествено имаше локнати но имаше и аванта :)
За това че няма несъвместимост съм съгласен , но въпроса който изниква е някой дали е правил тестове кой е най добрия рутер за целта , като сила и качество на сигнала ?
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Публикувай отговор