как мога да изключа опцията огледално снимане
как мога да изключа опцията огледално снимане
здравейте искам да попитам как мога да изключа опцията огледално снимане на iphone 8 на предната камера т.е. да не ми обръща снимките
- Ivan_vylka
Re: iphone 8
A s programa
Кое ти обръща огледално?
Нарочно снимах поста си да видя как ще излезе:

Да не би 8-ца да снима така:

Нарочно снимах поста си да видя как ще излезе:

Да не би 8-ца да снима така:

Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Еми видя. Просто е огледален ефекта и питам може ли да се изключи
8цата е като втората ти снимка
Ако говорим за приложение, което използва предната камера - да, снима огледално. Иначе, ако стартираш камерата (вграденото приложение имам предвид, а не Messenger, Viber или друго) тогава си я обръща нормално (като първата снимка на предния ми пост).
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2
Говоря за камерата,която си е вградена от телефона,обръща снимката наобратно. Ако съм застанала от ляво след направената снимка,излизам от дясно т.е дава огледален образ. През месинджъра и вайбър нямам такъв проблем. Но мен ме интересува на камерата си от телефона може ли да се изключи
-
- Обратна връзка:
Re: как мога да изключа опцията огледално снимане
Ами така е нормално.
Примерно си правиш селфи с обърната глава надясно. Ако човек застане от другата страна на телефона ти, той ще те вижда с обърната глава наляво.
Примерно си правиш селфи с обърната глава надясно. Ако човек застане от другата страна на телефона ти, той ще те вижда с обърната глава наляво.
iPhone 6S 64GB ФО 11.2.6
Боли го месинджъра че некой е пропуснал часовете по физика 

Ползвай камерата на Snapchat, там го няма огледалното снимане.reni6969 написа:здравейте искам да попитам как мога да изключа опцията огледално снимане на iphone 8 на предната камера т.е. да не ми обръща снимките
iPhone 3GS 16GB White - Neverlock, iPhone 4S 32GB White - Neverlock и iPhone 5S 32GB Space Gray - Neverlock.
https://www.facebook.com/moskovhunt
https://www.facebook.com/moskovhunt