Подготовка на Iphfne 5 за продажба
-
Подготовка на Iphfne 5 за продажба
Здравейте има един телефон за продажба и искам да го приведа в състояние за продажаба /купувача да си сложи неговата картата да разгледа менюто и ако му хареса да го купи . Тъй като телефона беше пълен с всевъзможни детски програми му върнах заводските настройки чрез itune. Сега при включването и нагласянето на езиците ми дава четири опции: restore icloud, restore itune , създаване на нов профил , и move from android и ако не изпълня едно от тези позиции не ме пуска напред към менюто така ли трябва да се продаде телефона или да влезна с моят icloud.
Re: Подготовка на Iphfne 5 за продажба
Не трябва да влизаш с никакъв акаунт, а бъдещият собственик ще си създаде нов такъв (освен, ако няма предишен негов си).
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Re: Подготовка на Iphfne 5 за продажба
А изключи ли Find My iPhone,преди това и излезна ли от ID-то си?dimitar1234 написа:Здравейте има един телефон за продажба и искам да го приведа в състояние за продажаба /купувача да си сложи неговата картата да разгледа менюто и ако му хареса да го купи . Тъй като телефона беше пълен с всевъзможни детски програми му върнах заводските настройки чрез itune. Сега при включването и нагласянето на езиците ми дава четири опции: restore icloud, restore itune , създаване на нов профил , и move from android и ако не изпълня едно от тези позиции не ме пуска напред към менюто така ли трябва да се продаде телефона или да влезна с моят icloud.