Съвет за Iphone 5S
Съвет за Iphone 5S
Здравейте,тъй като съм нов във този форум не знам дали темата ми е за тук,за което се извинявам но имам няколко въпроса.Досега съм използвал само андроид телефони и нямам опит с айфони но реших да си закупя от Технополис Iphone 5S.Модела е по стар затова предполагам няма да е с последна версия на IOS.Въпросът ми е как ще мога да го ъпдейтна до последна версия и дали това ще е възможно,също така ме интересува дали телефона прави хубави снимки все пак е модел от 2013 година.И най важното как се представя с производителността и скороста с която отваря приложенията,сърфира ли се добре с него в интернет,тъй като ми омръзна от постоянното забиване и лагване при андроида.За айфоните съм чувал че нямат такива проблеми но както казах до сега не съм ползвал,затова искам да се консултирам първо със Вас.Заслужава ли си да взема Iphone 5S?Благодаря предварително эа помоща!
Re: Съвет за Iphone 5S
5S е твърде стар вече, но въпреки това е с последната версия на iOS до момента (10.2.1). Не е необходимо да правиш нищо друго освен да го свържеш към WiFi и той ще се обнови сам до последната версия, но тази година каквото получи това ще е и след това му спира поддръжката.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
5S ще получи iOS11,което означава,че ще получава ъпдейти до есента на 2018 г.
Не си заслужава да си взимаш 5S, още по-малко чисто нов, още по-малко от Технополис, където ще дадеш луди пари за телефон на повече от 3 години. Ако ще си взимаш 5S заради цената му, по-добре си намери някой запазен втора ръка отколкото да изсипваш пари за нов, просто е безсмислено. В момента даже и 6 не си заслужава да си купуваш чисто нов, 6S - при него вече са други нещата и 7 разбира се. 

Вече започвам да се замислям дали да го взема.Гледах доста клипчета в нета как се справя с последният ИОС и работи доста добре но щом казвате че вече не става ще се ориентирам към друг.Блaгодаря за мненията ви.
напротив - много си става телефона даже, нагоре даже ти казаха до кога ще се ъпдейтва, това е много време, аз съм с такъв и ми върши перфектна работа, ако си фен на по-малките размери го взимай, к'во като е на 3 години : ))))
iPad 9.7 32GB
iPhone SE 32GB
iPhone SE 32GB