Здравейте, наложи се да си сменя телефона, и от Samsung минах на Iphone 6s. Имам платен лиценз към Sygic за Европа. Искам да си прехвърля GPS навигацията, но след инсталация от Appstore не мога да възстановя лиценза. Преди тази операция писах на Sygic и те ми изпратиха код за възстановяване с подробни инструкцииза инсталация на Самсунг. В крайна сметка си купих Iphone 6s, инсталирах Sygic, но след като натисна бутона "Възстановяване" ми изписва че е невъзможно възстановяване на покупки в приложението. Писах няколко пъти на Sygic за повече пояснения, но те не ме отразиха. Сега си имам код за отключване а няма къде до го въведа.
Някой има ли информация дали изобщо е възможно възстановяване на предишен лиценз на Iphone? Ако все пак е възможно как да го направя.
Благодаря
Прехвърляне на sygic от Samsung на Iphone?
Re: Прехвърляне на sygic от Samsung на Iphone?
Имам платен Сиджик за айфон и си възстановявам покупките през мейл, никога не съм се опитвал да го слагам на андроид, но мисля че няма да се получи схемата изобщо, защото са различни платформи. Имането на код е за самсунг както ти сам отбеляза ...
[quote="kawabiker"]Имам платен Сиджик за айфон и си възстановявам покупките през мейл, никога не съм се опитвал да го слагам на андроид, но мисля че няма да се получи схемата изобщо, защото са различни платформи. Имането на код е за самсунг както ти сам отбеляза ...[/quot
какво имаш предвид "през мейл"? пишеш на sygic и ти изпращат код за възстановяване ли?
какво имаш предвид "през мейл"? пишеш на sygic и ти изпращат код за възстановяване ли?
Не, когато го сложиш за първи път се регваш с мейл, после правиш покупки и те се асоциират с мейла. Когато сменяш уст-то вписваш се с мейла и ти връща покупките. Пиша мейл , а не аппле ид , защото при мен умишлено са различни и не е задължително по -принцип да са едно и също, въпреки че доста хора се бъркат .
-
Не може да се възстанови, преди две години и аз бях в същата ситуация, пуснах запитване - не може и си купих програмата отново.