Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Здравейте,
много се чудя дали да си jailbreak-на iphone5 със ios7, защото съм чувал, че това забавяло телефона и правило проблеми (не ме интересува гаранцията). За по любопитните- искам да го jailbreak-на поради много и полезни програми.
Също така, искам да знам как може да премахна jailbreak-a след това и ще остави ли той някакви следи по телефона (пардом... iphon-a )
Хубаво е преди да предприемеш тази стъпка да се запознаеш, точно какво ти предлага джейлбрейка. И до кога той може да ти е в плюс. Прекаляването с туикове и приложения понякога води до "сбъгясване". Джелвай, но не се превръщай в рекламно лице на Сидия. Успех!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
ccc написа:Независимо какво инсталираш и какво правиш в последствие?
Какво искаш да кажеш?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Джейлът сам по себе си - не пречи на телефона да работи нормално. Пречат (евентуално) последващите инсталации на всевъзможни бози от Сидия, които да бъгнат нещата... т.е. пречи предтелефонното устройство и главно - липсата на знания.
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.