Проблем с Акселерометър на iPhone 5
Проблем с Акселерометър на iPhone 5
Не съм заключил екрана да не се върти и на нито една игра не мога да контролирам управлението с накланяне,нито се върти като пиша SMS,нито в снимките. Дали може да се включи от някъде ? Или проблема е в телефона ?
- beckhem
- supporter
Re: Проблем с Акселерометър на iPhone 5
Ако си сигурен че не е включен Lock-a може да пробваш с преинсталация, ако и това не помогне сервиз.
Проверки и консултации!
Убеден съм даже,но не ми се иска да форматирам телефона за 4 ти пътbeckhem написа:Ако си сигурен че не е включен Lock-a може да пробваш с преинсталация, ако и това не помогне сервиз.

Провери в accessability да не е включено нещо ....
всичко е на off освен phone noise cancelationkawabiker написа:Провери в accessability да не е включено нещо ....
дали ще ми се запазят данните... защото имам доста информация
Да,но ще се узтрият всички настройки...Alxx написа:Не съм споменавал никъде "erase".
Е, това какво общо има с данните? Щом ти е проблем, стой си така.
"Мисля-значи съществувам"
Настройките се настройват,не мисля,че ще имаш проблем с настройките,след като си настройвал толкова много iPhones от подписа ти!vipbob1ty написа:Да,но ще се узтрият всички настройки...
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
Това не ми е проблема просто не обичам промените.... като Монк съм :DDDD сега ще го ресетна да видим
Alxx написа:Ресет сетингс?
Ефекта за жалост е нулев

Обикновен рестарт на телефона би трябвало да е достатъчен, за да се оправи. Ако не помогне, остават само вариантите с рестор и сервиз.
Ще го нося в М-тел... нищо не помага направих и рестор и рестарт преди това...