Прехвърляне на контакти от iPhone на Android Phone
Прехвърляне на контакти от iPhone на Android Phone
Здравейте,
Не можахда намеря подобна тем,затова пиша тук.
Днес се сдобих временно с Samsung Galaxy Note с Android 4.1 и ми е пълна мъгла. Стария ми телефон е iPhone 2G 3.1.3 и се чудя как да си прехвърля контактите от единия на другия телефон. Не ми се преписват,в сим картата няма място,а не искам да губя и контакти от нея. В iTunes на Sync Contact With нямам опция за Gmail account,само за Windows Address book
Благодаря
Не можахда намеря подобна тем,затова пиша тук.
Днес се сдобих временно с Samsung Galaxy Note с Android 4.1 и ми е пълна мъгла. Стария ми телефон е iPhone 2G 3.1.3 и се чудя как да си прехвърля контактите от единия на другия телефон. Не ми се преписват,в сим картата няма място,а не искам да губя и контакти от нея. В iTunes на Sync Contact With нямам опция за Gmail account,само за Windows Address book
Благодаря
- beckhem
- supporter
Re: Прехвърляне на контакти от iPhone на Android Phone
Проверки и консултации!
Мерси за отговора,но никое от приложенията и начините не е компатибъл с iOS 3.1.3, 4.3 or higher required 

Windows Address book е достатъчно къмпатибъл.
"Мисля-значи съществувам"
Probably трябва да си намеря userguide как да го ползвам 

- VLADI ALEXANDROV
Здравейте, пиша в темата на колегата и се извинявам предварително.Някой може ли да сподели как да си изкарам(поставя или копирам) контактите от сим картата в телефона?В сим картата си имам всички контакти, но не намирам в менюто на тела да има копирай, премести от сим към тела или нещо подобно?Телефон iPhone 4s
Има. Викат му "импорт сим контактс" 

"Мисля-значи съществувам"
- VLADI ALEXANDROV
Да намерих го, благодаря Ви, а евентуално за бъдещи контакти, които ще се запаметяват само в телефона, как да си ги копирам в сим картата(предполагам няма, такива "екстри", като едно време, да си избираме къде да ги запаметяваме(в сим, в телефон, в двете)?
А възможен ли е обратния вариант т.е. направо от гугъл акаунта към iPhone? Къде се пазят контактите при iPhone?
предварително се извинявам за може би елементарните въпроси
И още нещо с което се сблъсках - трябва ли да посоча банкова карта, че да може да получа Apple ID или там както се казва за да може да свалям безплатни приложения?
предварително се извинявам за може би елементарните въпроси

И още нещо с което се сблъсках - трябва ли да посоча банкова карта, че да може да получа Apple ID или там както се казва за да може да свалям безплатни приложения?
1. Например ето така: http://www.wikihow.com/Import-Contacts- ... our-iPhone
2. Напиши в търсачката на форума "безплатна регистрация".
2. Напиши в търсачката на форума "безплатна регистрация".