Здравейте съфорумници!
Мисля да си направя чист ресторе на телефона (set as new), но изникнаха няколко въпроса с непонятни за мен отговори...
Първо - за контаките, че трябва да ги върна в телефона, но след няколко изчетени теми във форума мисля, че намерих отговора и ще се справя.
Второ - снимките... най-лесния начин е да ги кача на компютъра и после да ги върна в телефона ли? Ако изобщо става, не знам.
Трето - тъй като съм отделил доста време за играене на Infinity Blade 2 и INJUSTICE, а пък все още не съм ги превъртял и макар сега да са ми писнали, мисля че все някога пак ще ми се преиграе и ще се наложи да започна от начало. Разгледах внимателно в оциите и на двете игри, но нито една не предлага възможността за качване на сейфа в Облака.
Четвърто - Notes - най-вероятно има някакъв начин да се качат в Облака, но не знам какъв е ... ?
Това е всичко, което мисля, че имам неясно. Благодаря Ви предварително за помощта!
Set as new Iphone / няколко въпроса!
-
-
Re: Set as new Iphone / няколко въпроса!
Благодаря много, с тази програма намерих отговор на всичките си въпроси.
Единственото нещо, което забелязах докато ръчках програмата е, че на телефона Settings --->iCloud ---> Storage&Backup ---> Manage Storage, имам запазени 4 игри, включително Infinity Blade II и Injustice, но фаиловете са по 50KB, което ме наведе на мисълта, че това са сеифовете, но как са се backup-нали при положение, че iCloud Backup ми е на Off? Единствения вариат е игрите сами да си бекъпват сеифовете и ако това е така как мога след като ресторна телефона да си върна този бекъп? Като си напиша регистрацията за iCloud и си сваля игрите сами ли ще се върнат сеифовете или трябва да правя още нещо?
Поздрави,
Христо!
П.П. Сега като се разрових из опциите на iCloud видях, че може да си бекъпна Contacts и Notes, но после ще трябва да върна бекъпа и най-вероятно ще се върнат и старите настройки?
Единственото нещо, което забелязах докато ръчках програмата е, че на телефона Settings --->iCloud ---> Storage&Backup ---> Manage Storage, имам запазени 4 игри, включително Infinity Blade II и Injustice, но фаиловете са по 50KB, което ме наведе на мисълта, че това са сеифовете, но как са се backup-нали при положение, че iCloud Backup ми е на Off? Единствения вариат е игрите сами да си бекъпват сеифовете и ако това е така как мога след като ресторна телефона да си върна този бекъп? Като си напиша регистрацията за iCloud и си сваля игрите сами ли ще се върнат сеифовете или трябва да правя още нещо?
Поздрави,
Христо!
П.П. Сега като се разрових из опциите на iCloud видях, че може да си бекъпна Contacts и Notes, но после ще трябва да върна бекъпа и най-вероятно ще се върнат и старите настройки?
За целта не трябва да връщаш бекъп. Задаваш го като нов и следваш съветника за начални настройки - той ще те преведе през нужните стъпки.
-
Да но съветника ще ме подкани да напиша име и парола на iClouda и ще върна бекъпа от него, а в този бекъп най-вероятно ще са и старите настройки, не само сеифовете, контактите и бележките... Но не съм сигурен може и да греша, затова питам вас!
Е, нали ще го зададеш като нов, няма да върне бекъп, а ще синхронизира само нещата, които изрично му посочиш.
-
От 30 минути се опитам да Export-на снимките на компютъра от iTools и не става... стига до 30 тата снимка най-много, полето, което показва колко време остава изчезва и всичко спира... 2-ри опит пак не тръгва. Само като махна УСБто и пак го сложа тогава тръгва и то пак до около 30тата снимка и същото нещо. Не може ли направо да ги копирам на компютъра (да влезна в папката на телефона от Portable Devices)? Или пък да цъкна Import Pictures and Video? Има ли значение?