Интересува ме след като съм си синхронизирал контактите от iphona във windows Address book (чрез Itunes), как мога да ги прехвърля във Nokia N95?
Пробвах някакви варианти да ги експортна като txt файл, но PCsuit не ги разпознава...
Прехвърляне на контактите от iPhone към Nokia - Решено
-
Прехвърляне на контактите от iPhone към Nokia - Решено
Последно промяна от batkotivalio на 17 Фев 2013, 12:34, променено общо 1 път.
Re: Как да експортирам контактите от Address book
Връзваш айфона към iTools и ги експортираш като .vcf.
-
Ейй златен си знаеш ли 
Thanks!!!
A Kuaiyoung-a няма ли я тази функция
П.С. и още нещо: понеже и Windows Address booka има възможност да ги вади във .vcf формат, но само един по един, надявам се с itools да не е така...

Thanks!!!
A Kuaiyoung-a няма ли я тази функция

П.С. и още нещо: понеже и Windows Address booka има възможност да ги вади във .vcf формат, но само един по един, надявам се с itools да не е така...
Които маркираш, тези ще извади. И да, изважда ги в един файл, не поотделно.
-
За съжаление не стана.
Маркирах всички контакти, експортна ги като един.vcf файл, при импортването обаче ми ги копира в телефона като един контакт без име и вътре в него с всичките номера без имена... странно...
Явно с .vcf трябва да се работи един по един, което е тъпо...

Маркирах всички контакти, експортна ги като един.vcf файл, при импортването обаче ми ги копира в телефона като един контакт без име и вътре в него с всичките номера без имена... странно...
Явно с .vcf трябва да се работи един по един, което е тъпо...
Последно промяна от batkotivalio на 17 Фев 2013, 12:38, променено общо 1 път.
-
Решението - оказа се елементарно 
Чрез PCsuite в Synchronise се влиза в Setting (гаечния ключ), след което в Advanced settings (пак ключа), и там в таб Direction, просто указваме посоката на синхронизация да бъде от Windows Addres book към телефона, след което си пускаш синхронизация и готово - това е работи!!!

Чрез PCsuite в Synchronise се влиза в Setting (гаечния ключ), след което в Advanced settings (пак ключа), и там в таб Direction, просто указваме посоката на синхронизация да бъде от Windows Addres book към телефона, след което си пускаш синхронизация и готово - това е работи!!!