Въпрос относно разговор (call waiting или не знам точно ...)

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Аватар
mali

Въпрос относно разговор (call waiting или не знам точно ...)

Мнение от mali »

Добър ден, нов съм, но ползвам гордо 4С вече от 4месеца и имам само един досаден проблем, който много ме дразни и съм сигурен, че има някаква настройка, но не я знам. Тааа примерно като звъня на някого ,а той говори ,на всички телефони, дори на една моторола която имам за 30лева ми казва "waiting", а на всичките Нокии, които съм имал издава звук и пак пише "waiting", а на айфона го няма. Ако някой може да ми помогне ще съм адски благодарен, за да не стоя и да чакам докато си говорят хората, а да мога да си затварям, без да досаждам ?:-/ .Надявам се да има начин да го оправя. Знам, че някои оператори предлагат тази услуга през тях и пускат песничка докато се чака, но Мтел не го предлагат, а почти всичките ми приятели са на този оператор. Благодаря колеги :)
Аватар
donpeev

Re: Въпрос относно разговор (call waiting или не знам точно ...)

Мнение от donpeev »

Това е от мобилния оператор, не от телефона. Обади се на оператора да ти настрои тази функция.
iPhone 6+
Аватар
mali

Мнение от mali »

Звънях и съм сигурен, че не е от тях, а от апарата. Сега като си сменя картата и си я сложа на някой от старите телефони Нокия-Х6, 5800 и дори една моторола не и знам модела най-нисък клас просто оборотна те ме уведомяват.
А това за оператора е цяла мелодия която ти свири на мястото на свободния сигнал и тя е друго.
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

еми аз като си зех айфон-а , преди това на нокията си ми беше с изчакване и избор да приемеш+задържане , или игнор. С аифона е същото, никакви настройки не съм правил и мисля че няма , но потърси все пак щом мислиш, че не ти е от оператора. В другите държави си имат съпорт за всички марки и оператор и не им трябва да пишат в разни форуми. Обаждай се без да му мислиш и ако не е от тях да те насочат в менюто къде е... аре успех!
iPhone 6+
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

ПАРДОН !
Settings>Phone>Call Waiting
iPhone 6+
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Със Вивател ли го ползваш iPhone и има ли jailbreak?
Аватар
mali

Мнение от mali »

Не говоря за call waiting, а за нещо подобно(не знам как се казва). Проблем няма когато на мен ми звънят двама, имам си wait имам си hold/ignore и тн. Проблемът е, когато аз звъня на хора ,а те говорят и аз не разбирам, че те говорят, а си вися на слушалката на свободен тон.
Последно промяна от mali на 07 Юли 2012, 03:03, променено общо 1 път.
Аватар
mali

Мнение от mali »

Мтел, няма jail.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

donpeev, ти говориш за случаи в които теб те избират двама, а той - когато той звъни някому по време на разговор.

Айфончето няма такова уведомление, недей да се мъчиш. Въпрос на патенти, питай самсунг :D
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
mali

Мнение от mali »

Ах надявах се да не е нещо подобно, нооо ще се оплача в Самсунг :)] Мерси, поне да не се занимавам повече.
cny

Мнение от cny »

Това е само при абонати на Мтел. Тоест ако звъниш на абонат на Мтел, а той говори - ти чуваш свободен сигнал, без други индикации. При Виваком и Глобул чуваш - абоната разговаря, моля изчакайте....

Поздрваи,
Публикувай отговор