"your sim played a tone"? някой знае ли какво е това?

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Busted

"your sim played a tone"? някой знае ли какво е това?

Мнение от Busted »

днес ми излезе някакво странно съобщение на iPhone :) което не мога да разбера какво е.
your sim played a tone - има опция akcept и cancel..?! но какво е и защо се появи не мога да разбера?
някой може ли да ми каже какво е ..?
дори и преведено не ми говори нищо.. какъв тон е какво е играла моята сим карта?!
:-B

Предположих че е някакво автоматично съобщение от Globul защото съм техен абонат.. което е от тези да си сложиш мелодия за тон на звънене или нещо от този сорт, но когато се обадих на 123 да попитам от там едно девойче каза че няма идея какво е това, прехвърли ме на друг който каза да изчакам да се посъветва с колеги. и в крайна сметка ми каза че Е дефект на сим картата :) което пък ми се струва абсурдно :) защото това съобщение си го получих /със звук/ и си имаш опция приеми или откажи.. :)
iPhone 4 Black
iOS 5.1.1
Modem firmweare 04.12.01

Iphone 3Gs - 16 GB
Black
iOS 5.1

Modem Firmweare 05.16.05
Globul
victor11

Re: "your sim played a tone" .? някой знае ли какво е това?

Мнение от victor11 »

Точно такова е:
Busted написа:Предположих че е някакво автоматично съобщение от Globul защото съм техен абонат.. което е от тези да си сложиш мелодия за тон на звънене или нещо от този сорт...
Busted

Re: "your sim played a tone" .? някой знае ли какво е това?

Мнение от Busted »

victor11 написа:Точно такова е:
Ясно и аз така си помислих.. :) но защо ми казаха че това означава че картата ми дава дефект..... :)
Мерси много !!!! потвърждава се това което мислех.
iPhone 4 Black
iOS 5.1.1
Modem firmweare 04.12.01

Iphone 3Gs - 16 GB
Black
iOS 5.1

Modem Firmweare 05.16.05
Globul
Аватар
zdravko96
Обратна връзка:

Re: "your sim played a tone"? някой знае ли какво е това?

Мнение от zdravko96 »

автоматично съобщение праща и при проверка по безплатната линия. Набираш *123#
Публикувай отговор