въпрос за Home бутона, и функциите му .

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Busted

въпрос за Home бутона, и функциите му .

Мнение от Busted »

Здравейте, ако някъде вече е говорено по темата, моля да ме извините, но от 4 дена чета и не намирам това което ме интересува....

1-я ми въпрос е.. /слушам музика на iPhone/ и как излизам от приложението няма стоп бутон само пауза?!
2-я ми въпрос , някъде по темите четох че е добре да се излиза от приложенията който се ползват, така че да не работят във /стендтабй режим/ , по дълго изкарвала батерията. но как да разбера кое приложение работи?

и 3-тия ми въпрос е. когато натисна 2-ти хаум бутона, ми излиза отдолу лента със неща от менюто на телефона ... пътво си помислих че е някъв праяк път за достъп , но едва ли е това!! защото много по бързо става като си тъчнеш по екрана на това което ти трябва, вместо да натискаш хоум и да скролваш до желаната функция ? каква точно е идеята на това нещо с двапъти натискане на бутона хоум и как мога да махна нещата от там?

Iphone 3Gs - iOS 5.0.1
iPhone 4 Black
iOS 5.1.1
Modem firmweare 04.12.01

Iphone 3Gs - 16 GB
Black
iOS 5.1

Modem Firmweare 05.16.05
Globul
te40

Re: въпрос за Home бутона, и функциите му .

Мнение от te40 »

Махаш ги като задържиш по-дълго пръста си на някое приложение и след това ти се появява Х и го натискаш и спираш процеса на приложението... Това се нарича мултитаскинг и е точно това което си си помислил!
Macbook Air 13
iPhone 2g 8gb
iPhone 3GS 32GB ФО
Ipad 2 16gb Wi-FI
Busted

Мнение от Busted »

Супер много благодаря. А има ли вариант в който , всичко което правя на телефона.. примерно слушане на музика, или ползване на facebook, още с излизането от приложението да го направя културно .. а не да цъкам там и да го трия?
Примерно музиката.. пускам дадена песен има пауза, и да се превърти на пред назад.. няма стоп? или фейса.. давам логаут на акаунта.. и след това има само вариант да натисна хоум бутона :) за да се махна от там .. :) но след тази процедура, фейсбук ми излиза долу в лентата ./ с 2 натискания на хоум бутона/!!!???
iPhone 4 Black
iOS 5.1.1
Modem firmweare 04.12.01

Iphone 3Gs - 16 GB
Black
iOS 5.1

Modem Firmweare 05.16.05
Globul
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Ами и аз съм нов колега, ама мисля че няма как... пробвах търсих.. май просто след всяко нещо трябва да махаш отворените приложения :)
iPhone 6+
Busted

Мнение от Busted »

бе то няма проблем и да си седят там :) не ми пречат.. :) ако естествено тези приложения който изразходват ресурси като батерия не са активни при положение че са там, ако са си там просто за по-бърз достъп до последно ползвано приложение ок.. да си седят!!
iPhone 4 Black
iOS 5.1.1
Modem firmweare 04.12.01

Iphone 3Gs - 16 GB
Black
iOS 5.1

Modem Firmweare 05.16.05
Globul
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Щом са в мултитаска, значи са активни. Батерията ще поеме негативите.
"Legio Patria Nostra"
Busted

Мнение от Busted »

а как се излиза от приложението без то да остава мултитаска..?! аз гледах, гледах не видях да има някъв друг начин ?
iPhone 4 Black
iOS 5.1.1
Modem firmweare 04.12.01

Iphone 3Gs - 16 GB
Black
iOS 5.1

Modem Firmweare 05.16.05
Globul
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Няма начин, да.
"Legio Patria Nostra"
tchav

Мнение от tchav »

"Активатор" има такава функция.
Публикувай отговор