Има ли смисъл от Jailbreak и ЗАЩО? :)
Има ли смисъл от Jailbreak и ЗАЩО? :)
Здравейте, просто искам да разбера има ли за вас смисъл да се прави jailbreak и ако отговорът е ДА.......ЗАЩО? (заради някои програми(кои по-точно) или за нещо друго което ползвате ежедневно)
Glory Glory Man Utd
Re: Има ли смисъл от Jailbreak и ЗАЩО? :)
Ами при мен специално има смисъл защото иначе няма да работи с Глобул телефона.
Не се сещам за някоя програма за инсталация от сидия която да ми е жизненоважна.
Не се сещам за някоя програма за инсталация от сидия която да ми е жизненоважна.
iPhone 4 16GB
ами приложенията ?
Ти само заради авантата ли брейкваш? Нямам думи...
Към пусналия темата: ако ти самият, не си наясно какво искаш - не се занимавай с глупости ами си ползвай тел-а със здраве.
Към пусналия темата: ако ти самият, не си наясно какво искаш - не се занимавай с глупости ами си ползвай тел-а със здраве.
"Мисля-значи съществувам"
Да, не ми се дават 800€ за ivip black. Отделно 3 навигации ,всяка по 40€ ,и през ден качвам нови игри и програми.
Относно cydia ,има много полезни програми
Wifi booster-по- добър обхват на wifi
Infifolder -премахва ограничението за бр. Приложения в папка
Multicleaner-затваря всички отворени приложения с едно плъзване
И други полезни програмки…
Относно cydia ,има много полезни програми
Wifi booster-по- добър обхват на wifi
Infifolder -премахва ограничението за бр. Приложения в папка
Multicleaner-затваря всички отворени приложения с едно плъзване
И други полезни програмки…
Вчера направих Jail и днеска установих, че абсолютно не ми е нужен и направих Restore. Аз позлвам Mail, FB, Skype, Viber, телевизия може да се гледа и без джейл, относно за програма за wi-fi............много рядко позвам безжичен нет (позлвам си мобилния), навигация не ми е нужна (поне за сега). За това за мен няма смисъл да го правя.
Glory Glory Man Utd
А с какво ти натежа джейлбрейка, та го махна?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
явно не ползваш навигации, а за мен това е най-важното след mail-a.thunder4o написа:Вчера направих Jail и днеска установих, че абсолютно не ми е нужен и направих Restore. Аз позлвам Mail, FB, Skype, Viber, телевизия може да се гледа и без джейл, относно за програма за wi-fi............много рядко позвам безжичен нет (позлвам си мобилния), навигация не ми е нужна (поне за сега). За това за мен няма смисъл да го правя.

Определено не я ползвам. А и като направих джейл телефона ми се струва, че работеше малко по-бавно. Но както и да, е на кой както му е яко
Отделно имах проблеми с някои програми като viber,FB, и т.н. Notification-ите ми се прецакаха........предполагам това някак се оправя но честно казано не ми се занимаваше тъй като телефонът без джейл ми е съвсем достатъчен поне за сега. Да уточня ,че съм с iphone 4 5.0.1

Glory Glory Man Utd
-
@thunder4o от къде намери джейл за 5.0.1 , зщото аз съм с ipod touch 4 и не мога да намеря джейл
iPod Touch 4 gen. 8gb White FW 5.0.1
iPhone 3G[S] 8GB Black FW 5.1.1
iPhone 3G[S] 8GB Black FW 5.1.1
тетред има
Ами във форума има.....но както каза колегата е тетред 

Glory Glory Man Utd