Сила на звука
- IphoneManiakk!
Сила на звука
Някой случайно да знае как мога да овелича звука на телефона, за да може да се слуша музика че е доста слабичък нещо 

Iphone 3GS Black 16 gb - Ios 5 Untethered - ФО
Re: Сила на звука
Не знам за кой iPhone питаш, но за който и да е си има копченце отстрани.
Пробвай ги всичките 4-ри докато нацелиш
Ако не сработи си изхвърли слушалките през които слушаш на боклука и си вземи нещо качествено
Пробвай ги всичките 4-ри докато нацелиш

Ако не сработи си изхвърли слушалките през които слушаш на боклука и си вземи нещо качествено

iPhone 2G 3.1.3 (fake iOS4 jailbroken)
HoLoX BT-321 GPS
HoLoX BT-321 GPS
- IphoneManiakk!
М не слушалките са си от телефона, мисля че 1 тонколона е повредена...Ма и без нея ще караме 
Щото като пусна музика като запуша 1та дупка доло си се чува както нормално, ако запуша другата се чува слабо....

Щото като пусна музика като запуша 1та дупка доло си се чува както нормално, ако запуша другата се чува слабо....
Нормално ти е всичко тонколонката е една, другото е микрофон.......
- IphoneManiakk!
Ок благдаря... Ама за да не пускам нова тема искам да попитам как да трия песни от телефона... Начи след като го свържа с itunes и му дам music и натисна delete и не става нищо... Няма никаква реакция ?! 
ПС: Ахам оправих се по този начин - от music на телефона Settings> Replace all items when autofilling и го включих след това додох Autofill бутона сега ми остава да разбера само 1 като си направя албуми как да им кача картинки
ППС: За картинките досега четох в интернет на песента Ctrl + I след това Artwork>Add и си избирате картинката!

ПС: Ахам оправих се по този начин - от music на телефона Settings> Replace all items when autofilling и го включих след това додох Autofill бутона сега ми остава да разбера само 1 като си направя албуми как да им кача картинки
ППС: За картинките досега четох в интернет на песента Ctrl + I след това Artwork>Add и си избирате картинката!