Възнамерявам да си купя не много евтино приложение от AppStore и имам няколко въпроса... Става въпрос за iPod Touch 4th gen с чисто нов iOS5. Досега от първия му ден е бил джейлнат и не съм имал притеснения относно приложенията... Но сега смятам да дам пари и започнах да се интересувам относно сигурността това приложение да си остане при мен, а не да се чудя някой ден къде е изчезнало... Ясно ми е, че при update-и iTunes прави backup и качва някои нови приложения на компютъра, откъдето са достъпни за качаване на iPod-а отново...
Проблемът е че неоригиналният ми windows 7 го преинсталирам през месец, и всеки път format на c:/ и ново инсталиране на iTunes... Въпросът ми е има ли начин да качвам купуваните приложения на диск или някакъв друг дълготраен носител...
И друг въпрос: Забелязах, че iTunes качва само някои приложения както безплатни (оригинални от AppStore), така и хакнати (от Installous), но не качва всички приложения... Има ли вариант по някаква случайност или моя моментна небрежност да "изгубя" това приложение...
П.П.
Предполагам, че се записва в акаунта ми в AppStore кои приложения съм купил и мога да ги тегля впоследствие без да плащам пак за тях, но все пак да питам...
П.П.П.
Прегледах за информация по темата, но не намерих нищо конкретно...
Въпрос за купуване на приложение...
Re: Въпрос за купуване на приложение...
Няма страшно, информацията ти се пази в purchase history-то на акаунта. Може да го теглиш наново колкото си искаш, няма да ти вземе пари - ще ти излезе съобщение, че вече си го закупил и може да го изтеглиш безплатно.
Re: Въпрос за купуване на приложение...
Благодаря много... Това ми трябваше...