Въпрос за купуване на приложение...

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
jorkata88

Въпрос за купуване на приложение...

Мнение от jorkata88 »

Възнамерявам да си купя не много евтино приложение от AppStore и имам няколко въпроса... Става въпрос за iPod Touch 4th gen с чисто нов iOS5. Досега от първия му ден е бил джейлнат и не съм имал притеснения относно приложенията... Но сега смятам да дам пари и започнах да се интересувам относно сигурността това приложение да си остане при мен, а не да се чудя някой ден къде е изчезнало... Ясно ми е, че при update-и iTunes прави backup и качва някои нови приложения на компютъра, откъдето са достъпни за качаване на iPod-а отново...

Проблемът е че неоригиналният ми windows 7 го преинсталирам през месец, и всеки път format на c:/ и ново инсталиране на iTunes... Въпросът ми е има ли начин да качвам купуваните приложения на диск или някакъв друг дълготраен носител...

И друг въпрос: Забелязах, че iTunes качва само някои приложения както безплатни (оригинални от AppStore), така и хакнати (от Installous), но не качва всички приложения... Има ли вариант по някаква случайност или моя моментна небрежност да "изгубя" това приложение...

П.П.
Предполагам, че се записва в акаунта ми в AppStore кои приложения съм купил и мога да ги тегля впоследствие без да плащам пак за тях, но все пак да питам...

П.П.П.
Прегледах за информация по темата, но не намерих нищо конкретно...
victor11

Re: Въпрос за купуване на приложение...

Мнение от victor11 »

Няма страшно, информацията ти се пази в purchase history-то на акаунта. Може да го теглиш наново колкото си искаш, няма да ти вземе пари - ще ти излезе съобщение, че вече си го закупил и може да го изтеглиш безплатно.
jorkata88

Re: Въпрос за купуване на приложение...

Мнение от jorkata88 »

Благодаря много... Това ми трябваше...
Публикувай отговор