Invisible Shield вредят ли на Retina дисплея
-
Invisible Shield вредят ли на Retina дисплея
Може ли да ми кажете дали Invisible Shield вредят на Retina дисплея на iphone-а? Сложих такива протектори на дисплея и на задния панел. В описанието на протекторите пише,че въобще не се забелязват като се поставят,но не е така-картината не е така кристална и се забелязват пиксели. Но бих преглътнала тези недостатъци на протекторите стига да не вредят на retina дисплея.
Re: Invisible Shield вредят ли на Retina дисплея
Няма как да вредят на дисплея тъй като той е под стъклото 

iPhone 5S FW 7.1.2
аз съм с оригинален zagg и картината настина е кристална и протектора не се забелязва. Много съм доволен
, и няма балончета

-
Този invisible shield by Zagg лесно ли се поставя,щото моите протектори много трудно ги поставих,трябваше на няколко пъти да ги отлепвам и залепвам,докато се получи що годе прилична визия.
Съветвам ви за перфектна картина и отлична защита на телефона да ползвате SGP Steinheil EX Ultra Crystal Full body protection. С него съм от два месеца и е фантастичен! И най- малкото не се прилага с никакви препарати, а на сухо- сигурна работа.
Има предна, задна и странична защита. Ако толкова държите- с един Apple Bumper нещата стават завършени (няма да имате проблем и с прословутите драскотини, които казваха, че оставял Bumper-ът), но аз лично си харесвам натуралния вид на телефона и всичко, което съм му слагал като кейсове и хард протектори само го загрозяват по мое му.
Има предна, задна и странична защита. Ако толкова държите- с един Apple Bumper нещата стават завършени (няма да имате проблем и с прословутите драскотини, които казваха, че оставял Bumper-ът), но аз лично си харесвам натуралния вид на телефона и всичко, което съм му слагал като кейсове и хард протектори само го загрозяват по мое му.
iPhone 6S Space Gray 64GB, ФО, iOS 9.3.1
поставя се за 20 секунди . пръска се съвсем малко от препарата. 30г гаранцияelis sahlim написа:Този invisible shield by Zagg лесно ли се поставя,щото моите протектори много трудно ги поставих,трябваше на няколко пъти да ги отлепвам и залепвам,докато се получи що годе прилична визия.

Още един глас за SGP. Страхотно качество.
iPhone 6 iOS 8.3 - T-Mobile Unlocked
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
Някой линк от онлайн магазин който го предлага?mirage написа:Съветвам ви за перфектна картина и отлична защита на телефона да ползвате SGP Steinheil EX Ultra Crystal Full body protection. С него съм от два месеца и е фантастичен! И най- малкото не се прилага с никакви препарати, а на сухо- сигурна работа.
iPhone 5s 16GB SpaceGrey | iOS 7.1 | ФО |
Аз лично го взех от тук (по- бърза доставка не бях виждал- 4 дена от Корея за първата ми поръчка и 5 за втората):
http://www.ebay.com/itm/SGP-STEINHEIL-E ... 3f094ba7ac
Официален сайт:
http://www.sgpstore.com/
http://www.ebay.com/itm/SGP-STEINHEIL-E ... 3f094ba7ac
Официален сайт:
http://www.sgpstore.com/
iPhone 6S Space Gray 64GB, ФО, iOS 9.3.1
Аз съм със Cellular Line Ultra Glass. Диспелят е по-добре е отколкото без шилда. По-малко "пръсти" хваща, лесно се чисти, по-малко отражения, за защитата от надраскване е ясно и т.н. Много съм доволен. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.