Въпрос относно някои файлове качени в сайта

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Torev

Въпрос относно някои файлове качени в сайта

Мнение от Torev »

Добър вечер,

нов съм и имам един въпрос, защото някой от приложенията които са са качени във форума като почна да ги свалям ми ги дава като архивирани файлове (на компютъра имам предвид) и като са такива как да ги инсталирам на телефона. Другата част ги отваря през Итунес и директно започва да ги инсталира.

Благодаря!! и съжалявам, защото си мисля, че най - вероятно въпроса ми е глупав :)
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
KurtiMakarov

Re: Въпрос относно някои файлове качени в сайта

Мнение от KurtiMakarov »

Просто им промени разширениет от ".ZIP" на ".IPA" или "IPSW" ,в зависимост какво сваляш.
iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic MouseApple TV2 iPad Air
Аватар
cvalio

Мнение от cvalio »

След като ги изтеглиш - просто преименувай файла на *.ipa - цъкни го да отиде в iTunes - и си готов.
Понякога (зависи с какъв браузър работиш) се изтеглят като zip или rar . В някакви ситуации браузъра
основно IE - разбира, че това е "архив" ( ipa файловете също се отварят с WinRar - напр.) и ги сваля по някъкъв си
негов дефолт - zip/rar. Преименоваш и си в бизнеса.

Упс -застъпихме се :))

iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
Torev

Мнение от Torev »

Мерси много!
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Публикувай отговор