Аварийно зарядно за iPhone

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
loudidd

Аварийно зарядно за iPhone

Мнение от loudidd »

Здравейте :)

Не намерих мнения по въпроса, затова питам тук - някой ползвал ли е аварийно зарядно с АА батерии като това http://dice.bg/item745 . Искам да си го купя за моя 3G, но се чудя дали ще е ефективно с едни акумулаторни батерии по 1800mAh примерно?
kiko_st

Re: Аварийно зарядно за iPhone

Мнение от kiko_st »

Да ти кажа, не е това което очаквах. Аз също съм с мощни батерий, но не може да напълни цялата батерия на телефона и свършват.
iPhone/5/16gb/iOS6.0.2/iPad2/iOS6.0.1
loudidd

Мнение от loudidd »

Значи не е като би трябвало да бъде - примерно две АА по 2000mAh да правят 4 зареждания на айфона?
Аватар
appLe*iphonE

Мнение от appLe*iphonE »

Става,ако го ползваш за спешно обаждане,спешна снимка,или нещо спешно и да е по-бързо.Иначе не е зле да си имаш едно такова в колата,дори и в джоба.
Аватар
cvalio

Мнение от cvalio »

loudidd - ти сам си го написал "...някой ползвал ли е аварийно зарядно" .
И то е точно такова. Спасява аварийно .... Предназначението му не е да си зареждаш телефона с него.

iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
loudidd

Мнение от loudidd »

OK, разбрах. Идеята ми беше като съм из планините за ден-два-три да го ползвам наистина за зареждане на телефона. Има ли зарядно, което да ми върши такава работа? :)
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Изображение

Uploaded with ImageShack.us само че е "Solar Power 2400 mAh Portable Battery Charger for iPhone 4"
Публикувай отговор