Проблем със Safari

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
indimentions

Проблем със Safari

Мнение от indimentions »

Здравейте! И аз съм от прохождащите, та имам едно питане, на което, въпреки цялото ми ровене из форума, не открих отговор: с IPHONE 3/8g съм. Предпочитам Opera като браузър, но всеки път, когато искам да отворя нещо в Youtube, телефонът ме прехвърля към Safari, а той ми казва, че не може да се свърже. Това не е чак толкова проблемно (макар че много ме дразни). <):) По-важното е друго: същото се получава и когато искам да изтегля файл-пак ме прехвърля и ми изписва, че Safari не може да го изтегли. Ще ви бъда много признателен, ако ми помогнете!

П.С. Не се притеснявайте да обяснявате като на първолак-идиот, аз и без това се чувствам така, откакто имам този телефон...

П.С.2 Благодаря предварително
Only in the darkness we can see the stars...
Аватар
housemd70

Re: Проблем със Safari

Мнение от housemd70 »

Фабрично, със Сафари не можеш да теглиш нищо. За целта използвай програми от рода на Downloader- ите. А защо не си гледаш клиповете направо от YouTube app, който ти е вграден в тела?
"Legio Patria Nostra"
indimentions

Re: Проблем със Safari

Мнение от indimentions »

Ами както казах, това с тубата не е чак толкова фатално, макар че е идиотско да искам да отворя линк от ФБ например и да не мога. Колкото до даунлоудването-благодаря, ще потърся въпросните програмки. :)
Only in the darkness we can see the stars...
Публикувай отговор