проблем с 3G 8GB 3.1.2
проблем с 3G 8GB 3.1.2
сега свързвам телефона с итунес и ми изписва това какво му стана пак: itunes could not connect to this iphone because an unknown error occurred (0xE8000065) . СКОро го ресторнах с 3.1.2 си е пак джеилбрек има всичко си беше ок до сега 

iPhone не е телефон,iPhone е религия
Re: проблем с 3G 8GB 3.1.2
Пробвай на друг USB port, пробвай с друг кабел, ако имаш USB hub го махни. Пробвай на друг компютър.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
в друго usb като го вкарам и ми казва:че usb устройството е неизправно нещо такова
вкарах го в ДФУ за да пробвам да го джеилбрекна ама нестава понеже не го открива компа изобщо няма сигнала че се връзва нещо пък сега
в диспечера на устройства това USB го дава като unknow device и отдолу се опитва да инсталира драйвар за устройството и казва неуспешно и до там
помогнете де,какво ли не четох,премахнах драйварите за усб сложих ги наново и пак същата работа unknow device,не мога така и да го джеилбрекна и рестор дори не може не ми го открива компа какво да правя,сложих и най-новия итунес и същата работа
и на друг лаптоп същото прави значи е от телефона нещо
и на друг лаптоп същото прави значи е от телефона нещо
някой ще помогне ли?всичко изчетох и опитах и пак нестава какво да правя?и рестор нестава така
Пробвай с друг кабел и/или на друг компютър.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
Да не си с някакъв измислен кабел за 10 кинти?
мерси много на всички,с друг кабел си работи,но моя си е оригинален кабел какво може да му е станало и поправя ли се?
Поправя се,който разбира си го прави. 

ако още не си се оправил - пробвай следните неща... все някое би трябвало да свърши работа. На сестра ми айпода имаше същия проблем :
-закачи тела за PC и включи iTunes . Като ти изпише грешка 0xE8000065 рестартирай телефона, но не го откачай от компа. При сестра ми се получи
- другия вариант, който знам е : Стартираш Task Manager на компютъра /в Processes намираш AppleMobileDeviceService.exe (трябва да е пуснат iTunes i i Phone-а да е закачен) / десен бутон и избираш Properties / на табчето Compatibility трябва да избереш Run this program in Compatibility mode for: Vista SP2 (ако си със 7ца) или на XP SP2 (ако си с Виста) / също сложи тикче на Run This Program As Administrator / Рестартирай компа и би трябвало всичко да е наред
Дано ти помогне
-закачи тела за PC и включи iTunes . Като ти изпише грешка 0xE8000065 рестартирай телефона, но не го откачай от компа. При сестра ми се получи

- другия вариант, който знам е : Стартираш Task Manager на компютъра /в Processes намираш AppleMobileDeviceService.exe (трябва да е пуснат iTunes i i Phone-а да е закачен) / десен бутон и избираш Properties / на табчето Compatibility трябва да избереш Run this program in Compatibility mode for: Vista SP2 (ако си със 7ца) или на XP SP2 (ако си с Виста) / също сложи тикче на Run This Program As Administrator / Рестартирай компа и би трябвало всичко да е наред

Дано ти помогне

Щирлиц помисли. Хареса му и помисли още веднъж...
iPhone7 ФО Black 32GB (.)(.)
JaiLbreAk RuleZzzz