Част от Touch Screen-a на екрана не работи
Част от Touch Screen-a на екрана не работи
Разполагам с 2Г. 8гб Iphone и част от тач скрийна не ми работи, което пречи на част от функциите - примерно писане на смс ( част от буквите ), конектване към интернет. Кажете как може да се оправи. Дали с преинстал на софтуера е възможно да се оправи или трябва да се подменя някоя част. Закупуван е от Щатите!
Re: Част от Touch Screen-a на екрана не работи
Втора ръка ли е купуван? Удрян ли е, изпускан ли е?
● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Ползвах го от около година. Изпускан е през този период. Част от екрана спря да работи в последствие. Първата част от горната част, след месец ,два част от долната част.
Опитай с рестор, може и да се оправи, ако ли не - тъча се е прецакал...
● iPhone X
казаха ми няква част наречена диджитайзър се подменяла, къде в Бг извършват сервиз на Iphone и имат части ?
Как се прави този рестор ? Като дам рестор от Itunes ме казва, че ще инсталира новия софтуер, а това не ми върши работа!!
След като го ресторнах даде,че Сим картата не е съпортната и сега не мога да направя нищо с телефона си!
След като махнах Сим картата изписа insert a valid Sim Card with no Pin to activate Iphone
Ако е фабрично заключен (ФЗ), тоест можеш да си само към един мобилен оператор, ще ти трябва карта на съответния оператор. С нея правиш джейлбрейк и ънлок, след което слагаш твоята сим карта, рестартираш и си готов.
Как стават тия неща, можеш да намериш в темата ми.
М/у другото, след като си направил рестора, оправи ли се дисплея ?

Как стават тия неща, можеш да намериш в темата ми.
М/у другото, след като си направил рестора, оправи ли се дисплея ?

ресторна към коя IOS???Той с 2г има джейл с хактивация http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 19&t=16151
добре че си пазих старата карта на АТТ с която дойде телефона, сега трябва да го ънлок и джейлбрейк ли ? телефона е 2г 8гб с 3.0 фирмуеар.
Пооправих се, но тач скрийна така и не проработи, явно диджитайзера се е развалил,а знам, че е много скъпа част.
Ми много занимавка е да ходя на сервиз до София специално за телефона. Глобул нали предлагат айфони,нямат ли техен сервиз?
100 % съм сигурен,че ми трябва така наречената част "Digitiser" - не съм много сигурен,че така се изписва.
100 % съм сигурен,че ми трябва така наречената част "Digitiser" - не съм много сигурен,че така се изписва.