Здравейте,
нещо тоя моят телефон е откачил и незнам къде може да е причината.
Проблема е следният сверявам си часовника и както го свържа устройството с компютъра той ми се връща с 3 часа назад.
Регионалните езици на компютъра са ми на български, часовата зона е София +2ч.
На телефона в настройки/общи/час и дата /е зададено , софия.
Щом го свържа с iTunes и в настройките става не софия а GMT.
Какво ли не правих и не става. ако не закачам телефона към компютъра часовника си е както трябва, щом го закача автоматично отива с 3 часа назад.
Ползвам Windows 7, и 3.1.2 с iPhonetic.
Проблем с часа на iPhone 3gs
Re: Проблем с часа на iPhone 3gs
Ами виж настройката на компа
или махни отметката да се синква при всяко свързване

Настройките са си за българия.
час , регионални езици всичко.
час , регионални езици всичко.
Провери си часовата зона в Settings->Mail, Contacts, Calendars->Time Zone.
В пощата ми показва часови пояс София, България.victor11 написа:Провери си часовата зона в Settings->Mail, Contacts, Calendars->Time Zone.
Пробвай тогава този вариант:
1. В iTunes отиваш в меню Edit > Preferences > Devices.
2. В Device Backups избираш твоето устройство.
3. Натискаш Remove Backup.
4. Затваряш iTunes.
5. Отваряш отново iTunes, свързваш телефона и синхронизираш.
1. В iTunes отиваш в меню Edit > Preferences > Devices.
2. В Device Backups избираш твоето устройство.
3. Натискаш Remove Backup.
4. Затваряш iTunes.
5. Отваряш отново iTunes, свързваш телефона и синхронизираш.
Нищо не стана.
Преинсталирах си windows-a инсталирах iTunes и като синхронизирах пак се пренесох в миналото с 3 часа.
Нервирах се до такава степен че ми идваше да видя отблизо какви части има в айфона.
Ресторнах и си сложих отново всички приложения както съм си ги ползвал досега и всичко се оправи /засега/.
Този път всичко направих като предният без никаква разлика /теми , приложения, заместени мелодии, контакти , снимки , музика /
Единствено смених само програмата iFunBox. Този път си ползвах старата версия , а предният път най-новата.
Незнам дали е възможно това нещо от нея да е, но тя беше единствената разлика от предният път и сега.
Windows-a си го активирах с новия крак и часа си е както трябва сега.
Идея си нямам как се е случило това с часа.
Незнам дали съм си втълпил , но за първи път ползвам новата версия на iFunBox и стана така.
Друга причина просто не виждам коя може да е, защото почти 6 месеца си слагам едни и същи приложения и не бърничкам почти в телефона и никога проблем с часа не съм имал.
Ще изчакам няколко дни да видя какво е положението.
Ако пак стане с 3 часа назад слагам часова зона Ekaterininburg и това е. Те поне са с 3 часа пред нас.
P.S. Благодаря за помощта!
Нервирах се до такава степен че ми идваше да видя отблизо какви части има в айфона.
Ресторнах и си сложих отново всички приложения както съм си ги ползвал досега и всичко се оправи /засега/.
Този път всичко направих като предният без никаква разлика /теми , приложения, заместени мелодии, контакти , снимки , музика /
Единствено смених само програмата iFunBox. Този път си ползвах старата версия , а предният път най-новата.
Незнам дали е възможно това нещо от нея да е, но тя беше единствената разлика от предният път и сега.
Windows-a си го активирах с новия крак и часа си е както трябва сега.
Идея си нямам как се е случило това с часа.
Незнам дали съм си втълпил , но за първи път ползвам новата версия на iFunBox и стана така.
Друга причина просто не виждам коя може да е, защото почти 6 месеца си слагам едни и същи приложения и не бърничкам почти в телефона и никога проблем с часа не съм имал.
Ще изчакам няколко дни да видя какво е положението.
Ако пак стане с 3 часа назад слагам часова зона Ekaterininburg и това е. Те поне са с 3 часа пред нас.
P.S. Благодаря за помощта!