Въпрос за свободната рам памет.

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
666

Re: Въпрос за свободната рам памет.

Мнение от 666 »

Аз съм скептик. Не, аз съм голям скептик, но пък винаги поради тази причина проверявам нещата.

Качих я на 3G 3.1.2. От картинките по-долу се вижда, че е инсталирана в Cydia, виетнамска е и се казва се Free Ram.

Трябва да има инсталирана SBSettings и се пуска през preferences/processes. Screen shots сами говорят за програмката. Задължително (то е написано де) трябва да рестартирате след инсталирането й, иначе няма да работи.

Първия screen shot е преди да инсталирам Free Ram, вторите са след инсталацията.

Благодаря, toreo.

Изображение

Изображение Изображение
Аватар
toreo
Обратна връзка:

Мнение от toreo »

Моля, но е редно да кажа,че заслуги има Lian той ме открехна за тази програмка!
666

Мнение от 666 »

Работи леко дървено обаче. Замира телефона за малко, понякога след това рестартира winterboard, но като цяло наистина върши работата за която е предназначена.
Soze

Мнение от Soze »

Брее аз никога не бях виждал моя с 200 мб . Работи и на 4.0 но много бавно стартира телефона ! Бави се много .
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
666

Мнение от 666 »

Аз я махнах. Нещо куцо има в цялата работа и то доста. Показва ми супер свободно място, но телефона ми става бавен до ужас. Приложенията стартират за минути и просто я разкарах програмката, и се оправи скоростта. Това на 3.1.2 на 3G.
oska

Мнение от oska »

Някакси не мога да подкарам тази програмка,някой знае ли други алтернативи за 3.1.3?
Публикувай отговор