Iphone-а реши да заспи, моля за идеи :)

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
loudidd

Iphone-а реши да заспи, моля за идеи :)

Мнение от loudidd »

Вчера и днес батерията стоеше на 100% при интензивна натовареност, което ми беше странно, след подерното отключване видях, че падна на 81%, отворих сафари-то и айфона умря!

Не иска да се включи по никакъв начин, сложих го да се зарежда, показва ми празна батерия, стоя повече от час без да пълни батерията, отново не иска да се включи, рестарирах чрез задържане на двата бутона едновременно, ефект никакъв.

Единствения начин да ми покаже нещо на екрана е да го включа да се зарежда и да стои празната батерия, като под нея примигват знаците за щепсел и AC/DC @-)

Някакви идеи как да го събудя? :-/

3G, 3.0.1
Аватар
housemd70

Re: Iphone-а реши да заспи, моля за идеи :)

Мнение от housemd70 »

Включи го в мрежата и го остави за няколко часа ... след това рестартирай! Ако няма индикации след това за оправяне,потърси помощ в сервиз!
"Legio Patria Nostra"
Аватар
GPower
Обратна връзка:

Мнение от GPower »

Или потърси друг кабел и пробвай преди да ходиш по сервизи.
www.iOSXbg.com - За онези, които мислят различно.
www.Home-Plast.com
loudidd

Мнение от loudidd »

Много странно така да ми се разреди батерията отведнъж :(

Въпреки че от месеци не съм я оставял да падне под 20% и често стои включена цяла нощ, не зная защо се получи така!

Сега пробвах с два различни кабела, и в копютъра, и в ел.мрежата, пък да видим......

П.П.

Да кажа, че тръгна да се зарежда, след половин час в компа....и да споделя опит, ако някой друг има същия проблем :

1. Очевидно индикатора на батерията не работеше коректно, защото изведнъж телефона угасна без предупреждение!
2. С два кабела пробвах и в ел.мрежата и в компа, защото ми показваше празна батерия, а отдолу примигваха знаците за щепсел и AC/DC ..... накрая с единия кабел ми показа само батерията и знака за AC/DC под нея, постоя 20 минути и накрая се показа ябълката, отхапана, но все пак ЯБЪЛКА :-B

После поиска рестарт на Спрингборд-а и вече се зарежда нормално!

Дано съм полезен на някой и мерси за съветите!!!
Публикувай отговор