Как да направим бекъп на контактите
Как да направим бекъп на контактите
Как да направим бекъп на контактс, аз съм начинаещ и не разбирам нищо, имам айтунс инсталиран.
"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
- noo_good
- Обратна връзка:
Re: Как да направим бекъп на контактс
Значи:
1.Влизаш тук >> https://zyb.com/lang/en/ << и си правиш регистрация,като си избираш iPhone от посочените.
2.От AppStore си сваляш ZybSync-безплатна е.
3.Влизаш в програмката на телефона и си попълваш данните потребител и парола
4.Даваш на Sync и след като свърши процеса я затваряш,(после,дори и да я изтриеш няма страшно)
5.След като си направил Restore (примерно),пак си качваш програмката на телефона,пак се логваш и пак Sync-имаш си всички контакти + e-mail-и ,снимки и тем подобни информаций,които си прикачил към контакта.
1.Влизаш тук >> https://zyb.com/lang/en/ << и си правиш регистрация,като си избираш iPhone от посочените.
2.От AppStore си сваляш ZybSync-безплатна е.
3.Влизаш в програмката на телефона и си попълваш данните потребител и парола
4.Даваш на Sync и след като свърши процеса я затваряш,(после,дори и да я изтриеш няма страшно)
5.След като си направил Restore (примерно),пак си качваш програмката на телефона,пак се логваш и пак Sync-имаш си всички контакти + e-mail-и ,снимки и тем подобни информаций,които си прикачил към контакта.
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace

Re: Как да направим бекъп на контактс
благодаря, това не го знаех.
пс: ами то е можело да се регистрираме и през апп-а за телефончето
пс: ами то е можело да се регистрираме и през апп-а за телефончето

"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
Re: Как да направим бекъп на контактите
Да, но като се опитах да се регистрирам през телефона ми изписва "Partner does not have access to this function", а пък от страницата има някакъв проблем и също не става. 

Можеш да си ги запазиш на компютъра чрез този изключително удобен и полезен инструмент:
Contacts Tool

Contacts Tool

@victor11 наистина е добра идеята на програмата но защо са го сложили този блутут като не работи !
Жалко че не запазва и бележките , че трябва и отделен бекап и за тях да се прави .
Жалко че не запазва и бележките , че трябва и отделен бекап и за тях да се прави .
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Здравейте..искам да попитам,когато се регистрирвам в тази програмка,трябва ли да напиша реалния ми номер на телефона или може някой друг ,който не се използва от този телефон
или не съществуващ

3GS,5.1.1/05.16.05/ФО
А аз да попитам в тази тема, има ли възможност с някоя програма да си запазя смс-ите?
Може също така да ги извлечете от var/mobile/aplications-намирате приложението и в папка Document се намира със съответното име с което сте го записали.
п.п Използвайте iFunBox
п.п Използвайте iFunBox
Последно промяна от lian на 24 Ное 2010, 17:25, променено общо 1 път.
А аз се опитах да се регистрирам в тази програмка ZybSync.. и нито от телефона става нито от компа
...някакви идеи да имате..понеже тела ми не е джейлнат и не мога да използвам май другите дето сте ги изброили
а искам да си запазя контактите със снимки и най-вече всички данни към всеки контакт/емайл,адрес и т.н./

3GS,5.1.1/05.16.05/ФО
Аз използвам тази: http://itunes.apple.com/us/app/backupan ... 92983?mt=8
Виж дали ще ти свърши работа
Виж дали ще ти свърши работа

"Legio Patria Nostra"
Тази програмка наистина ми хареса..но не мога да се регистрирам
,и накрая изписа че съм се регистрирал и като влизах ми пише невалидни юзър данни
ще ми кажеш ли дали има някви тънкости в регистрацията...иначе изписвам емайла паролата и после ме кара да напиша два пъти first name и после ми изписва да изчакам и така с минути наред без резултат 

3GS,5.1.1/05.16.05/ФО
Там е работата,че я имам доста отдавна и не помня момента на регистрацията! Изчакай малко,може да им трябва повече време да верифицират акаунта и провери дали не пращат мейл за потвърждение...!
"Legio Patria Nostra"
Ами уж ми изписа ,че съм регистриран успешно и като влизам пак ми пише invalid user details.
С какво име трябва да влизам..с емайла ми мисля аз..абе не става за сега..ще трябва да опитам друг вариант или да правя периодични опити.
Благодаря все пак!
С какво име трябва да влизам..с емайла ми мисля аз..абе не става за сега..ще трябва да опитам друг вариант или да правя периодични опити.
Благодаря все пак!
3GS,5.1.1/05.16.05/ФО
Ето още няколко
UNYK
ez2MO Backup Contacts
IDrive Lite

UNYK
ez2MO Backup Contacts
IDrive Lite
"Legio Patria Nostra"

Благодаря за поредното компетентно и добро насочване .
Поздрави и успех на всички,които се трудят в този сайт !
3GS,5.1.1/05.16.05/ФО
Аз мойте контакти ги синхронизирам с Windows Contacts, след което си копирам някъде папката:
C:\Users\хххххх\Contacts
Не е ли това най-лесният вариант?
C:\Users\хххххх\Contacts
Не е ли това най-лесният вариант?
Колко музика е нужна на човек...
Един практичен човек, който не се занимава с глупости! Наличния софт в компа е повече от достатъчен, ама нали трябва да сме модерни...
"Мисля-значи съществувам"
-
Може да ползвате и програмата ExcelContacts, която сейфа файла с контактите и после си го качвате на РС-то. Може и ги импортвате после на друг Айфоун.
SAMSUNG GALAXY W