Изчезна ми логото на Глобул.
Re: Изчезна ми логото на Глобул.
Явно проблема е само при мен. Жалко. 

Понякога се налага да ги сложиш ръчно и в папка /System/Library/Carrier Bundles/28405. Бий му един рестарт след това, и си готов.
Аз такава папка нямам. Имам файл с това име в: /System/Library/Carrier Bundles/.
Щом имаш папка Globul_bg.bundle, би трябвало да я има и тази. Пробвай да махнеш логото от iPhonetic и да го сложиш наново. Така би трябвало да се появи.
Бях го пробвал и това. Не става. Мерси за услилията все пак.
Най вероятно ще си преинсталирам iPhonetic. A може и цялостен рестор. Явно нещо се е бъгнало.
Най вероятно ще си преинсталирам iPhonetic. A може и цялостен рестор. Явно нещо се е бъгнало.
След рестор всичко се оправи. 

Здравейте, прочетох темата понеже и при мен логото на Глобул липсва.
Проблема при мен е, че в /System/Library/Carrier Bundles/ нямам папка Globul_bg.bundle. Налични са Mtel_bg.bundle и Vivatel_bg.bundle но не и тази на Globul.
Мога ли да я създам ръчно и в нея да поставя избраните от мен лога?
п.с В списъка на операторите в /System/Library/Carrier Bundles/ на буквата "G" e налична папка Globe_ph.bundle.
IPhone 3GS, 3.1.2, 39 седмица.
Благодаря предварително.
Проблема при мен е, че в /System/Library/Carrier Bundles/ нямам папка Globul_bg.bundle. Налични са Mtel_bg.bundle и Vivatel_bg.bundle но не и тази на Globul.
Мога ли да я създам ръчно и в нея да поставя избраните от мен лога?
п.с В списъка на операторите в /System/Library/Carrier Bundles/ на буквата "G" e налична папка Globe_ph.bundle.
IPhone 3GS, 3.1.2, 39 седмица.
Благодаря предварително.
Търсената от теб папка е TMobile_bg.bundle.
Благодаря ти много за информацията.
А пр положение, че нямам такава директория на телефона...още "/var" ми липсва, нататък да не говоря...? 

iPhone 4 16GB, firmware 4.2.1 Never Locked
Ако си ползвал blackra1n за отключване:
След jailbreak-a, iFunbox и DiskAid няма да виждат файловата система на телефона. За да започнат да я виждат трябва да инсталирате от Cydia afc2add (от сорса на ModMyi) и да рестартирате.