Въпрос за здравината на дисплея?
-
Въпрос за здравината на дисплея?
Тей като напоследък доста чест играя игрички на телефона ,реших да попитам ,възможно ли е дисплея да се прецака от доста честото играене на игри ,по-точно от честото ползване на дисплея?
Re: Въпрос за здравината на дисплея?
Що за глупав въпрос? НЕ разбира се. Ако телефона ти е нов, няма за какво да се притесняваш в следващата една година, но после ще имаш проблеми. (предполагам)
iPhone 3GS 16GB Black 3.1.2
"Въображението е по-важно от знанието." - Албърт Айнщайн
"Въображението е по-важно от знанието." - Албърт Айнщайн
-
А какви проблеми ще ми създава след 1та година,намалена чувствителност,прекъсване или какво ?
Проблем с дисплея след 1 година няма да имаш (говоря за амортизиране от ползването му).
Всяко нещо има своя живот естествено.
Ако го държиш нон стоп да е светнат дисплея, след време първо ще започе да ти потъмнява подсветката, по-натам ще започне намаляване на яркост, констраст, цветност, докато стигнем до истъркване на стъклото и протриване на дигитайзера
Други неща се амортизират много повече от дисплея и дигитайзера-като говорителчето(ако пускаш да свири яко докато разцъкваш), жака за слушалки-ако се ползва доста често, копчетата, батерията, и т.н. докато стигнем до амортизирането на дисплея, ще сме захвърлили телефона отдавна в някой шкаф...
Всяко нещо има своя живот естествено.
Ако го държиш нон стоп да е светнат дисплея, след време първо ще започе да ти потъмнява подсветката, по-натам ще започне намаляване на яркост, констраст, цветност, докато стигнем до истъркване на стъклото и протриване на дигитайзера

Други неща се амортизират много повече от дисплея и дигитайзера-като говорителчето(ако пускаш да свири яко докато разцъкваш), жака за слушалки-ако се ползва доста често, копчетата, батерията, и т.н. докато стигнем до амортизирането на дисплея, ще сме захвърлили телефона отдавна в някой шкаф...
iPhone 3G & Mac Mini
-
И аз на това се надявам ,да работи нормално поне година и полвина ще е перфектно.
Може да не е много уместен въпросът ми но когато играя някой път и се увличам по играта, тогава натискам по-силно по дисплея, та въпроса ми е пречи ли му или няма проблем ?
Това не е обикновен тъч дисплей, натиска не му пречи разбира се, стига да не се престараете и да нарушите здравината на стъклото 

iPhone 3G & Mac Mini